1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Nye film i biografen

Nye film i biografen

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej piger

Jeg synes, vi skal udnytte hinandens dejlige selskab til at blive klogere på, om de film der går i biffen er noget ved eller ej. Jeg ved godt, at det er det, der er filmanmeldernes job, men det er ikke altid, de rammer helt plet i forhold til min smag.

For eksempel var jeg i fredags i biografen for at se There Will be Blood, som har fået helt fantastiske anmeldelser. Lad mig starte denne tråd med at komme med min vurdering af den film:
Den var velspillet og til tider medrivende, men hold nu op hvor var den lang!! Den sidste time kiggede jeg på uret konstant, og jeg vil ikke anbefale den, hvis man bedst kan lide film, hvor der sker en masse.

Til gengæld vil jeg gerne se Juno og Soning. Er der nogen, der har set dem og vil lade alle os andre vide, om de er værd at spilde en aften og 75 kr. på?

Sunflower

Sunflower

4 indlæg
 • Skrevet

Har ikk set nogen af de film du nævner, desværre.

Men har lige set To Verdener. Den var ret god. Synes virkelig man kunne leve sig ind i den unge piges svære valg mellem kærligheden og familien. Den havde dog lidt et strejf af skolekomedie i nogle af replikkerne.Men alt i alt en god film

Signe

Signe

175 indlæg
 • Skrevet

Go' idé Sara!

Jeg har lige læst Soning og bogen var rigtig god, tror dog ikke at jeg vil ind og se filmen - måske når den kommer på DVD.

Juno vil jeg VILDT gerne ind og se, det virker som en rigtig god film som man kan tage ind og se med veninderne.

Den sidste film jeg var inde at se var Things we lost in the fire. Må indrømme at jeg ikke var specielt vild med den, men de fleste andre jeg har talt med synes den var god. Jeg synes den kørte i ring.

Så har jeg set Drageløberen, som jo er en helt fantastisk bog og jeg synes også at filmen er helt fantastisk. Det kom meget bag på mig, da bogen er så god at filmen unuligt kunne komme op på samme niveau, men det kunne den altså Jeg tudede under hele filmen, og den er ret grusom, så det er ikke en film man skal tage ind og så, hvis man ikke er klar til at takle en tragedie.

rikkehovnpoulsen

rikkehovnpoulsen

23 indlæg
 • Skrevet

Jamen så vil jeg også lige komme med en lille reklame for "Charlie Wilsons War". På forhånd troede jeg, den ville være ret kedelig og sådan en, som man tager ind og ser, fordi man gerne vil være klog - men den var hylende morsom, og jeg følte mig super godt underholdt gennem hele filmen.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg har også set Drageløberen og synes, at det var en forrygende film. Meget barsk og man blev virkelig rørt, men den var god - også selvom jeg allerede havde læst bogen.

American Gangster er også en god film. Ved egentlig ikke, om den stadig går i biografen, men hvis man kan lide gangster film, skal man klart se den her! Det er nogle dygtige skuespillere og det beskriver den tid godt.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Er der nogen der har set Juno? Jeg overvejer at se den med min veninde, men vil ikke spilde en biografbillet på den hvis den er nedern!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Godt initiativ herinde, men men men. . .
som der netop blev sagt kan man ikke altid gå efter hvad én person har sagt. Der må skulle flere til for at man kan vurdere om det er en film man vil bruge penge på.?

Derfor skal folk stadig være på vagt, så de ikke blot løber ud og ser filmen, fordi en enkelt har sagt god for den.