1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Nyt job eller udveksling?

Nyt job eller udveksling?

Hejhej987

Hejhej987

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg står i et dilemma om, hvorvidt jeg skal starte nyt job eller beholde mit nuværende og tage på udveksling. Det nye job har jeg tænkt på i lang tid, og det vil gavne min karriere meget, da jeg vil kunne få en god fuldtidstilling efter endt uddannelse. Derimod ville udveksling være en sjov oplevelse, men det vil gøre det langt sværere at få en fed fuldtidsstilling lige efter endt uddannelse, da det typisk er nu, hvor jeg er, at man skal søge er godt job med fremtidsmuligheder. Jeg er meget karrierefokuseret, men udveksling kunne da også være sjovt - og det er sidste chance for det. Hvad ville du gøre i en sådan situation?
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Gør det, du har lyst til. Lev dit liv som om, du skulle dø om et år. Folk udsætter glæden og tvinger dig selv til at leve dødssyge fornuftige liv. Og så dør de. Fik ikke rejst, fik ikke levet.
Lily-pie

Lily-pie

187 indlæg
  • Skrevet
Jeg vil sige det du helst vil, og jeg ved ikke om jeg fortolker for meget, men synes det lyder som om du helst vil arbejdet..? Ellers så lav en lidte med fordele og ulemper, på den måde kan det være du for et klarer billede af hvad det er du gerne vil.