1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Pæne veninder

Pæne veninder

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
majaa

majaa

382 indlæg
 • Skrevet

Jeg kender ikke til det, nu går jeg stort set heller aldrig i byen.
Men tror at jeg næste gang, der kommer en fyr, sige til ham direkte, at hvis det er veninden, han er interesseret i, så skal han gå hen til hende i stedet. For det lyder da ærlig talt ret irriterende - og har han ikke nosser til at gå hen til din veninde, så er det hans problem!

Jeg synes ikke du har nogen grund til at misunde din veninde, du ser rigtig flot ud på billedet. Du skal også bare selv synes det, så skal fyrene nok komme hen til dig, for at snakke med DIG!

whatsername

whatsername

15 indlæg
 • Skrevet

Kender det alt for godt. Jeg har danset i rigtigt mange år og da har jeg nogle ultratynde og vildt smukke veninder. Når mand er ude og give den gas på dansegulvet kan mine veninder stå med fem savlende drenge all over hende hvor man selv står med en. Frygteligt. Man får en lille smule misundelse op i en. Min veninde holder meget afstand til drengene og spiller kostbar. Det plejer at virke på hende. Men ikke på mig, får så går de hen og spørger. Ey kan du ikke lige sige til hende at jeg synes hun er vildt fræk. Up yours! Det er virkelig irreterende. Men som du ved drengene tænker ofte med deres lille hoved, men tror også de godt kan lide at gå efter det "uopnåelige" noget de kan prale til overfor deres venner. Tror ikke det er særligt syndt at sætte sig selv i bås på den måde. Du kan være ligesom dine veninder. Hvad har de som du ikke har?
Jeg er også enig med Majaa, i det med at hvis manden ikke har modet til at komme til dig så er han nok ike en du skal regne med. Hvad nu hvis i endelig finder sammen, så vil han jo stadig være tiltrukket af din veninde? Det er heller ikke særligt fedt. Kan sagtens forstå din frustration, tror bare du skal sætte nogle strengerer grænser overfor drengene der udnytter dig på den måde. Fortæl det til din veninde hvordan du har det. Ikke fordi hun kan ændrer hvordan hun ser ud, men tror måske det kunne hjælpe lidt. Du er ligeså meget som hende når det kommer til stykket. Have faith...

heytherepernille:D

heytherepernille:D

156 indlæg
 • Skrevet

kender det godt. jeg er ALDRIG den man ser kærestepotientale i det er altid mine veninder...

Ina

Ina

100 indlæg
 • Skrevet

Hej

Husker godt min veninde fra Handelsskolen, ikke nok med at hun altid fik dyrt mærkevare tøj af sin mor, ja så fik hun også meget opmærksomhed fra fyrene..

Men hvis det er dig nogen trøst, så synes jeg at du ser hammer dejlig ud!!!

Knus

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
bodil-87

bodil-87

20 indlæg
 • Skrevet

Det er ikke altid fyre vil have tynde piger, faktisk kan mange af dem lide at der er lidt at tage fat i. og ja de kigger på en, derfor blev elevator-blikket opfundet.. Men tænk på at der rent faktisk også er nogle der tænker på om der er noget inde bag skallen på pigen han nu har uset sig. Vi er jo ikke skabt til at være udstillingsdukker.
Men kender alt for godt dit problem, men altså henvend dig til fyren og spørg om han har interesse i dig eller veninden... Ellers så fuck off....

Knus

Anemone

Anemone

82 indlæg
 • Skrevet

Åh, hvor kender jeg det godt. Så står man ved siden af og prøver på at ligne en der selv har nogle at snakke med.. for helved altså...