1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Paradise Hotel-tråden

Paradise Hotel-tråden

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg synes at vi skal have en tråd om paradise hotel herinde. Er der andre end mig der ser det?

Nåeh, men jeg synes bare at denne gang er det bare DET FEDESTE program. Hvor var det bare mega tæerkrummende, det første afsnit, hvor Mads kommer ind og Malene får sig en overraskelse. Eller for den sags skyld stakkels Diana!! Han virkede da som en totalt nar ham Lasse, så det er godt at han røg ud!

Men totalt sjovt at Malene og Mads bare knepper for vildt og så prøver at skjule det - ved de ikke at der er kameraer eller hvad?? Og det bliver bare SÅ spændende at se på mandag, hvad det er han laver med Nicoline! Han virker til at være en rigtig player (skønt for os foran skærmen)

Hvad synes i om Rasmus? Tror i han vinder? Jeg tror at han har ødelagt det for sig selv for nu ved alle bare at han ikke er til at stole på og så er der vel ingen piger, der vil vælge ham, hvis han stiller sig bag dem!

Er der andre der ser paradise som har lyst til at diskutere det?

Sofie2103

Sofie2103

4 indlæg
 • Skrevet

Super idé med paradisetråd.
Jeg følger selv med i det
- Jeg synes paradise bare bliver værre og værre, jeg synes virkelig det er plat - men det er nu egentlig også derfor jeg følger med i det, det fanger på en eller anden måde.

Jeg ser virkelig frem til at se de nye drenge

Har du fået dig et favoritpar, person?

Jeanette72

Jeanette72

132 indlæg
 • Skrevet


Jeg er også en af dem som sluger det råt. Har set alle 4 sæsoner.

Jeg har endnu ikke fået nogle favouritter, men synes det er synd, at Diana er så naiv. Men hey, det kan være at netop hendes naivitet gør, at hun vinder i sidste ende. Alle tror jo, at de bare kan køre rundt med hende.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg eeeeeelsker også Paradise. Men ham der Rasmus der, ham er jeg heller ikke alt for begejstret for. Jeg tror også, han skyder sig selv i foden ved at spille så sej. Helt ærligt, når han siger højt, at han ikke har det mindste imod at stikke folk i ryggen - hvem har så lyst til at stole på ham? Jeg tror, at Diana har regnet ham ud, og at hun viser sig at være meget smartere, end alle går og tror.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg ELSKER også Paradise, har haft abstinenser her i weekenden, fordi det jo kun sendes mandag - torsdag. Men jeg synes den der trekant med Mads, Malene og Nicoline er genial. Det giver virkelig noget action i Paradise, og så tror jeg ikke Diana er så dum som folk går og tror .
Tror ikke Rasmus kan vinde, for han kan ikke blive ved med at køre dobbeltspil, hvis man ikke har regnet ham ud første gang er man godt nok ikke den skarpeste.

Sofie2103

Sofie2103

4 indlæg
 • Skrevet

Hehe. Dejligt at høre fra andre paradisefans
- Jeg ved nu ikke helt med hende Diana.. Håber virkelig ikke Rasmus vinder!
Og ja, jeg synes også det er kanon med den trekløver, det giver al den gode spænding, som der engang også var med Bjørn og hans partner

 • Skrevet

Jeg havde egentlig bestemt, at jeg ikke ville se den i år, men så kom man lige til at se alle ugens afsnit søndag og så var jeg sat til.. Synes det er så humoristisk på et eller andet plan og så er det jo altid hyggeligt, at følge andres fejl og "vi spiller spillet", yes.. Det trekantsdrama, er jo ren underholdning, og alligevel kan jeg ikke helt bestemme mig, hvem jeg skal have mest ondt af, kan godt lide malene, for uanset om nicoline ikke har været sammen med ham, da han var sammen med malene, så var han stadig malene utro.. og det er jeg så meget imod!

Jeanette72

Jeanette72

132 indlæg
 • Skrevet


Hvis I vil høre lidt om hvad der sker den næste uge, så kan man følge det på www.ontv.dk, søg på Paradise Hotel.

Jeg vil ikke røbe hvilke spændende ting der sker, men kan blot sige, at det ikke er et trekantsdrama vi er ude i, men et firekantsdrama hvis ikke flere støder til senere. Mads er fandme en klaphat!

 • Skrevet

det læste jeg også lige om.. Han har mange fingre i ilden.. Men synes også jeg ahr set en intro, hvor han står og små tuder, så måske nicoline ryger ud, før malene... Der er i hvert fald gang i den, men så er der mere underholdning til os.. er det ikke nu her, de skal vælge paradise hotteste fyr...

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Ååh, jeg tør ikke gå ind på den side der! Jeg er dødnysgerrig, men jeg vil hellere vente i spænding - men det er fedt at vide at det bliver endnu mere spændende!!

Jeg synes det er synd for Nicoline, hun er min favorit af pigerne selv om hun er så dum og naiv. Hun virker bare rigtig sød og god. Af drengene syne jeg at Rasmus er lækrest - også selv om han er et fjolds (men det er de vel allesammen). Fik ikke set afsnittet i aftes - er der nogen der ved om man kan se hele afsnittet online et sted. Har kikket på tv3's hjemmeside men de har kun high lights. Jeg ved ikke lige hvem, jeg synes der skal vinde, jeg tror jeg venter og ser, for jeg har ikke lige fundet ud af hvem der er mest taktisk og snu. Måske Diana som i andre også nævner. Mads kunne også vinde fordi selv om han boller med alle tøserne, så er han stadig enormt charmerende og drengene kan vist godt lide ham.

Hvem er jeres favoritter? Både lækreste pige og lækreste fyr og hvem i tror der vinder