1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Projekt baby vil ikke lykkes..

Projekt baby vil ikke lykkes..

Altogingenting

Altogingenting

5 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Kære damer :-) Jeg skal i dag være 3+4/3+5 HVIS jeg er gravid. I går tog jeg en test, og stregen kom indenfor 1-2 minutter. Men ULTRA svag. Jeg tog ikke stregen for gode varer, men blev alligevel overrasket dag jeg i dag fra morgenen af sidder med blod på toiletpapiret.. Det var en anelse brunligt. Jeg har normalt en meget regelmæssig cyklus på præcis 30 dage, og derfor forventer jeg også først menstruation på søndag.. hvad kan være skyld i det? :-(
Puna

Puna

3 indlæg
  • Skrevet
Tillykke :) hvis den siger du er gravid så passer det, uanset om den er så svag den nærmest er usynlig eller kraftig. mht til menstruationen så vær opmærksom på at de første 12uger er 'skrøblige' og test igen senere, men ellers kan du sagtens bløde i den første del af graviditet. -og graviditet har en tendens til at ændre din krop og den måde det 'plejer at være på ;) held og lykke!!
Altogingenting

Altogingenting

5 indlæg
  • Skrevet
Det er virkelig næsten en usynlig streg. Men manden og jeg tester hver søndag fremover, så vi må se om det giver noget på den næste test. Det er en test fra apoteket som virkelig får hug af kvinder rundt omkring for falsk positiv. Men det kan simpelthen ikke passe, hvis stregen kommer indenfor tid. SÅ, jeg tænker at der er, eller har været noget. Vi havde en MA i uge 13. i maj, og det er bare blevet så skrøbeligt for os begge efter den oplevelse.
Hello-Mr.

Hello-Mr.

163 indlæg
  • Skrevet
KAn supplere med at da min ex og jeg planlagde arvingen.. så testede hun tidligt en morgn, så ingen streg og da jeg så stod op et par timer senere og kiggede, ja da var der en streg..... Og ja den var go nok... sønne ner i dag stor :-) Så test du igen og tillykke :-)
Kvindei40erne

Kvindei40erne

145 indlæg
  • Skrevet
Jeg tilslutter mig at det lyder som en positiv. Vent et par dage og tag den igen. Hilsen en med mens gennem hele graviditeten ;-)
DitteK88

DitteK88

4 indlæg
  • Skrevet
Du skal helt sikkert bare vente lidt. Jo mere man pusher det, jo mere bliver man desværre ked af det, når man ser, at der ikke er 2 tydelige streger. Da vi blev gravide for 3 måneder siden, lyste den faktisk kun svagt, men så tog vi en 2 uger efter, og så var det en helt anden snak. Det handler vist om, hvor meget af gravidhormonet HCG som der er i din krop. Nogle har rigtig meget ret hurtigt i graviditeten, så derfor er det klart, at deres streg meget hurtigere bliver nem at se. Hos os var det dog sådan, at jeg dannede utrolig lidt HCG, så derfor var min streg ikke mere tydelig, og var først rigtig tydelig ret sent i første fase af graviditeten :-) Vi tog til lægen og fik taget 2 blodprøver med 2 dages mellemrum, og der viste sig at være en stor ændring i antallet af HCG - så det er den sikre måde at blive "testet" på ift. at få en reelt svar :-)