1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Råd om Hjertestarter

Råd om Hjertestarter

Mikala123

Mikala123

27 indlæg
  • Skrevet
Hej Piger Jeg skriver da jeg sidste år var ude for en skrækkelig oplevelse, og søger nu råd og vejledning, men ønsker også at komme ud med et vigtigt budskab. For at gøre en lang fortælling kort så var jeg i efteråret ude for en oplevelse for en ældre mand falder om på fortovet foran mig selv, i cafeen ved siden af var der heldigvis en hjertestarter som vi hurtigt tog i brug for at hjælpe den pågældende person, efter kort tid kom der en ambulance og vi fik heldigvis hjulpet manden efter bedst mulige evne og hjælp fra hjertestarteren. Min point er at hvis ikke der var en hjertestarter til rådighed er jeg i tvivl om, om personen var her idag, jeg vil derfor personligt i starten af dette år selv anskaffe mig en Hjertestarter til privaten. Man ved aldrig om det bliver nødvendigt at bruge den, men efter oplevelsen vil jeg hellere sætte pris på at vi har en, frem for at der ikke er nogen i nabolaget som har anskaffet sig en hjertestarter hvis der en dag skulle være brug for det. Er der nogen herinde som selv har købt sig en hjerte starter, enten til sin virksomhed eller til privaten? Har kigget på flere men kan se at der er mange forskellige typer, den jeg husker var i brug sidste år er denne type som jeg har fundet hos Foerstehjaelp-Shoppen ZOLL AED PLUS Men hvilken er bedst hvis uheldet er ude, og har den bedste vejledning så alle kan følge med. Håber at høre fra nogen. Bedste hilsner Mikala
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
https://www.ebay.com/itm/UK-SELLER-PHILIPS-FR2-HEARTSTART-AED-DEFIB-STRONG-BATTERY-AND-03-2021-PADS/332503519901?epid=1801457705&hash=item4d6ac1129d:g:SUoAAOSwmudaR3bY:rk:4:pf:1&frcectupt=true Der sparede du lige 7000 kr tillykke :) og ja - den er lige så god, du oversætter bare den engelske vejledning til dansk, hvis andre skal læse den.
AmalieSoer

AmalieSoer

1 indlæg
  • Skrevet
Ved u kan finde nogle forskellige modeller her https://nettomedical.dk/shop/42-hjertestarter/ . 
Er dog ikke selv sikker på hvad for en man skal gå efter, men der er en del forskellige. Var selv inde og kigge for nylig, da min far er ved at have lidt hjerteproblemer. Har dog ikke selv købt en endnum, men det vil jeg få gjort snarest.

Mvh. Amalie

Seneste tråde