1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. roommates

roommates

Beautylove

Beautylove

196 indlæg
  • Skrevet
Jeg er i den situation at jeg godt kunne få brug for en roommate for at have råd til min lejlighed. Men er i tvivl om, om nogen gider bo sammen i en 2-værelses da jeg godt ved man normalt går efter en 3-værelses. Men værelserne er ok store, mindst 20m2, så god plads til halvanden eller dobbelt seng, skab og skrivebord. ------- Jeg ville bare foretrække at kunne finde en roommate hvis det bliver nødvendigt frem for at finde en ny lejlighed så jeg ikke skal bruge penge på indskud/depositum.
Lani

Lani

70 indlæg
  • Skrevet
Hvad spørger du om her? Om der er nogen her der vil være din roommate eller..? Jeg kender mange der bor i 2-værelses lejligheder med en roommate, det gør jeg også selv, det kan sagtens lade sig gøre. Specielt hvis du bor i København eller Aarhus, så er der en masse i bolignød, der vil stå klar.
Beautylove

Beautylove

196 indlæg
Om i synes det er normalt/muligt at finde en roommate til en 2-værelse. Så det har du jo lidt svaret på. Jeg bor dog ikke i en SÅ stor by som dem du nævner.
Lani

Lani

70 indlæg
  • Skrevet
Okay, jamen det tror jeg ikke bliver et kæmpe problem. Det er nok lidt nemmere i de store byer, fordi det er almindeligt at man ikke kan finde en 1-værelses, eller klare huslejen selv til de større, men mon ikke det kan lade sig gøre i en mindre by også. Der er en side der hedder findroommate.dk hvor du kan søge og jeg mener også man kan udleje sit værelse derigennem :)