1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Samsung Galaxy Note 9 - med eller uden abonnement?

Samsung Galaxy Note 9 - med eller uden abonnement?

Maria Hanna Hansen

Maria Hanna Hansen

14 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej alle,

Samsung har lige releaset deres nyeste Note-serie, og den her er især noget jeg har øjne på – nemlig den nye Samsung Galaxy Note 9. Jeg har læst mig frem til, at den har en speciel notatfunktion, der virkelig tiltaler mig. Man kan nemlig skrive noter på den ude at skulle åbne skærmen. Det er virker super smart, specielt når man i sit arbejde har flere møder i løbet af en dag, og ikke behøver åbne diverse programmer på tabletten for at tage de vigtigste noter.

Når man arbejder i den kreative verden som jeg, er det også vigtigt at en tablet hurtigt skal kunne tegne, klippe ud og navigere på skærmen, som man kan på den nye Samsung Note 9 tablet. Derudover kan jeg forstå på diverse hjemmesider, at batterikapaciteten er væsentlig forbedret, hvilket er et must når man fx har møder dagen lang, eller generelt er på farten. Jeg vil nødigt sidde i et møde og min tablet er død for strøm, eller du bliver nødt til at sidde i et hjørne af lokalet, fordi din tablet skal sidde i strømstik og lade. Det tager ligesom meget af kreativitet fra en 😊

Derfor tiltaler den nye Samsung Note 9 mig meget, og det lyder som om den hurtigt kan blive uundværlig, især i min hverdag. Jeg har kigget på den her Samsung Galaxy Note 9 men er sgu lidt i tvivl om hvad der bedst kan svarer sig… at købe den med eller uden abonnement?
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
Gå igennem alle butikker og spørg hvad du kan få. Så tager du den der er billigst. Nogle gange laver de billigere aftaler end der står på nettet, hvis sælgeren er til at tale med.