1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Samsung Galaxy S9 eller S9+?

Samsung Galaxy S9 eller S9+?

Simone_Gammelgaard

Simone_Gammelgaard

11 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg sidder og virkelig og overvejer om jeg skal bytte min nyeste iphone ud med sådan en Samsung Galaxy S9 eller S9+ telefon..? Jeg ved det er et luksusproblem, men der er nogle ting ved Samsung Galaxy S9 og s9+ modellen, som virkelig tiltaler mig. Altså, jeg elsker at tage billeder, når vi er byen med veninderne og når vi tager billeder i byen, så er billederne altid super mørke. Bruger man blitz, bliver billedet også dårligt. Men med Galaxy S9 og S9+ modellen, skulle kameraet være bygget sådan, at man bare tager et billede i et mørkt atmosfære, men alligevel bliver billedet ret tydeligt, da kameraet tildele billedet lys, som så ser godt ud... Derudover er Gallaxy S9 modellerne vandtætte optil 1,5 meter under vandet... Nej, jeg kommer ikke til at dykke med den, men der er en sandsynlighed for at jeg kan tabe den ned i toilettet (sket 2 gange før) :). Prisen på den billigste Galaxy S9 starter fra kr. 7.400,-. Det er ikke billigt for en telefon, men den er da noget billigere end min iphone :) Anyways - min søster vil gerne købe min iphone X, så jeg er lidt i tvivl om jeg skal gøre det eller ej. Er der nogle af jer der har erfaringer med Galaxy S modellerne? Og kakn I anbefale dem?
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Helt enig at den er bedre end Iphone X på alle parametre. Dog ikke enig, at det er den bedste på markedet, hvis vi snakker op til sommer 2018. Mit bud er, at denne her bliver bedre: https://www.gizchina.com/2018/02/24/huawei-p20-pro-specs-leaked-documents/

Prøv den omkring april i butikkerne, spørg om den også kan tage billeder i totalt mørke (3 kameraer) - og hvis den kan det, så lander vi på omkring 7000 for den.
Simone_Gammelgaard

Simone_Gammelgaard

11 indlæg
  • Skrevet
Interessant :)
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
Yep :-) I øvrigt, hvis din søsters iphone x på et tidspunkt går i stykker, glas smadret, kan ikke oplade, tung virus osv, så køber jeg den gerne for 500 kr, da jeg måske kan lave den selv. Nu ved jeg godt at 500 kr. er ingen penge, men tråden bliver jo liggende her i lang tid, så du svarer bare en privat besked, hvis det en dag skulle blive aktuelt :-) Jeg lader min profil stå, selvom jeg stort set ikke bruger woman længere. Held og lykke med den nye mobil, men som sagt, det er blot et forsigtigt bud, konkurrenterne ved jo at Huwei er ved at lave det monster af en mobil med 30-40 megapixels, så der kommer nok et modsvar fra LG fx snart også :)
Simone_Gammelgaard

Simone_Gammelgaard

11 indlæg
Tak for kommentar og bud :)