1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Skærmbeskyttelse eller panserglas?

Skærmbeskyttelse eller panserglas?

Simone_Gammelgaard

Simone_Gammelgaard

11 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Som så mange andre, så har jeg næsten altid min telefon liggende i min taske. Det er som sådan også fint nok, der er bare det problem, at der også ligger så mange andre ting. Ofte ligger min telefon altså op af både nøgler, opladere og makeup-ting, der giver den ridser.

Da jeg så fik min nye iPhone for ikke så længe siden, blev jeg overtalt til at prøve at bruge panserglas på min iPhone. Inden jeg fortæller om mine oplevelser med det, skal det lige siges, at jeg i lang tid, og på næsten alle mine andre telefoner, har brugt forskellige former for skærmbeskyttelse. Det har også virket rigtig godt for mig. Det har ikke været alt for dyrt, og jeg har kunne skifte det ud, men fælles for alle de gange jeg har brugt skærmbeskyttelse er, at jeg i sidste ende er endt op med en ridset skærm.

Der er bare ikke noget mere øv, end når ens skærm er ridset, også selvom telefonen til sidst er gammel. Det var også derfor, at jeg lod mig overtale til at prøve panserglas til min nye iPhone. Egentlig var jeg ret skeptisk, fordi jeg ikke troede panserglas var meget bedre end det skærmbeskyttelse jeg havde i forvejen. Nu er der så gået lidt over et halvt år. På denne tid plejer min telefon at se en smule brugt ud, selv med skærmbeskyttelse, men det gør den bare slet ikke nu! Det er næsten ligegyldigt hvad jeg har liggende i tasken, og om min telefon ligger konstant op af mine nøgler, for den bliver ikke ridset. Det har virkelig været alle pengene værd at investerer i panserglas fremfor de almindelige film til skærmen eller anden skærmbeskyttelse.

Er der andre end mig, der endelig har fundet en måde, hvor man slipper for en ridset skærm? Jeg har nogle veninder, der bare uanset hvad, aldrig har deres telefon i tasken. Så slipper man for at udsætte den for diverse skarpe objekter. Men jeg synes bare det er irriterende at skulle have den i lommen altid. Selvfølgelig bruger jeg også et cover til min iPhone, så bagskærmen heller ikke går i stykker. Lige nu er den virkelig sikker, med både cover og panserglas, så jeg ved slet ikke, hvordan jeg skulle formå at ødelægge den nu. Men det er egentlig meget rart, at man ikke skal tænke på, at gå og være bange for sin telefon hele tiden.