1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Skal jeg finde mig et nyt job?

Skal jeg finde mig et nyt job?

Skønne

Skønne

16 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej..

Jeg har et dielemma, som jeg bare ikk rigtig kan finde en løsning på.

Jeg har et arbejde, som jeg har været rigtig glad for, det er et arbejde med meget stor fremtid i for mig, og jeg er glad for den branche jeg er i.

Mit forhold til min chef er derimod problemet, hun er rettere sagt den største sæk!!

På en normal dag (hvis hun altså ikke har ferie, eller har taget en fridag), sidder hun på sin flade røv, på kontoret, og bruger største tiden på at skrive private mails, bestille ferie, og sidde på nettet og surfe det hun nu lige føler for den dag, mens jeg går og styrer butikkens gang, betjener kunder, ordner kundesager, bestiller varer, sørger for at vagtplanen kører som den skal tager jobsamtaler, oplærer nye medarbejdere osv osv osv, jeg knokler røven ud af bukserne hver dag, og gør faktisk hendes arbejde, bare lige med 10.000 kr mindre i løn.

Når hun så endelig er i butikken, så bestiller hun ikke andet end at skælde mig ud, fordi jeg ikke har gjort ditten og datten. Og hun råber seriøst af mig. Det kvinden bare ikk tænker over, er at jeg laver altså hendes arbejde, jeg laver mit arbejde, og forøvrigt så står vi og mangler 2 medarbejdere, ergo det giver rigtig meget ekstra til mig. De fleste medarbejdere i butikken, tror at det er mig der er salgsleder, hvilket jeg altså ikke er..

Det er så her mit dielemma er.

Jeg agter at blive salgsleder inden et år, og jeg ved at hun sidder med min karriere i sin hule hånd, og det er ikke på den dårlige måde. Jeg ved hun er den bedste, og jeg ved at hvis jeg vil få den bedste start på min karriere, så er det hende der skal lære mig op!
Jeg har rigtig meget ansvar i dagligdagen, som jeg er rigtig glad for.
Men jeg har da ikke lyst til at sidde med hele lorten, hvor hun får lønnen og rosen for de gode resultater i butikken, jeg vil fanme også have en bid af kagen, når jeg trods alt laver det meste af det.. Er det egentlig ikke meget logisk..?

Hver dag jeg står op, tænker jeg Åhhhhh nej.. ikk igen.. Jeg er gennemsnittet på arbejde 3-4 timer ekstra om dagen (uden ekstra løn!!!) fordi jeg bare er så stresset over at hun bithcher totalt meget fordi der lige er en ting der ligger forkert..
Når jeg kommer hjem, så sidder jeg og tænker over, hvad jeg nu kunne have glemt, så jeg kan møde inden hende, inden hun opdager det jeg nu kunne have haft glemt..
jeg sover virkelig dårligt om natten, fordi jeg bare ikk kan overskue alt det press der er på mig.. 2 andre butikker har tilbudt mig job, (Samme kæde) og nærmest tigger og ber mig om at komme til deres butik, men jeg er bare så bange for at min karriere vil blive sat på hold, og at jeg ikke får den rigtige oplæring som jeg skal..

Skal jeg bide i det sure æble, og blive det sted jeg nærmest hader et år endnu, og vide at jeg får den bedste oplæring.

Eller skal jeg tage en af de andre jobs, begynde at elske mit job igen, men nøjes med den næst bedste oplæring?

Hvad havde du gjort??

Chameleon

Chameleon

10 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Uha, jeg kan godt se dit dilemma. Prøv at spørge dig selv om; er det det værd ?? Er det værd at have det dårligt 24/7, og sove dårligt om natten, og finde sig i det fra hende, eller er det spild af din tid og energi ?

Hvis du virkelig føler at hun er den bedste og at du vil lære fra hende, så giver hun dig til gengæld på en måde masser af erfaring, siden du skal "gøre alt". Er det det værd ?

Frafem

Frafem

102 indlæg
  • Skrevet

Har du spurgt dig selv om hun nu også er den bedste at lære fra? Kan de ikke være lige så gode i de andre butikker? Når du nu bliver headhuntet på den måde, kan du jo stille krav. For eksempel sige til dem, at du gerne vil arbejde for dem, men at de til gengæld skal gøre dig til salgsledertrainee indenfor et halvt år.

Når hun bare sidder og fiser den af, så er hun måske ikke den bedste læremester. Du skal finde en, der tør give dig ansvar og som stoler på, at du kan varetage opgaverne, og som lader dig prøve dig frem. Det er den bedste måde at lære faget på, og hvis din nuværende chef er den, der vil give dig den bedste uddannelse, så må du bide i det sure æble.