1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Skal jeg sige op på mit fritidsjob?

Skal jeg sige op på mit fritidsjob?

123456jdkxb

123456jdkxb

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg er 16 år og har dette år døjet meget med angst. Det arbejder jeg nu på med en psykolog. Men ihvertfald, jeg var her i august startet på gymnasiet og fandt hurtigt ud af at min sociale angst slet ikke kunne holde til det. Jeg kom hjem ked af det hver dag og var helt mast indtil jeg til et møde med studievejlederen aftalte at jeg skulle droppe ud. Jeg har siden ikke lavet så meget udover at jeg har et fritidsarbejde i Kvickly. Jeg arbejder ikke så meget men har fast vagter hver anden weekend lørdag og søndag. Jeg synes det er et meget hårdt arbejde psykisk, da man hele tiden skal være på for at svarer på spørgsmål omkring varerne og sørge for at være venlig men også være hurtig og passe på at der ikke er noget der går i stykker. Alt i mens en sur kunde brokker sig over at der ikke er flere kasser åbne eller at der ikke er mere tilbage af en speciel varer. Det er vildt hårdt og jeg er helt mast efter en arbejdsweekend. Jeg er så nu startet i 10 klasse dog med få timer indtil videre. Det er planen at jeg skal have flere timer lige så stille. Men jeg er nu i tvivl om jeg skal sige mit fritidsjob op så jeg kan uden så meget pres være i skolen? Jeg ved at mine forældre gerne vil have at jeg skal have et arbejde men jeg kan bare mærke at hvis jeg skal have flere timer i 10 klasse og stadig forblive glad, kan jeg ikke efter en skoleuge også arbejde hvor der kræves meget af mig. Skal jeg sige op eller skal jeg lade vær med at sige ja til flere timer i 10 klasse? Jeg var ikke haft det så godt på mit arbejde og går tit mange dage op til arbejdsweekenden med ondt i maven og skal bare have den weekend overstået. Men jeg ved ikke om det er bedre at have et fritidsjob og så bare lade vær med at have så mange timer mens jeg går i 10 klasse?
Nelly26

Nelly26

31 indlæg
  • Skrevet
Det lyder ikke umiddelbart som om du er så glad for dit arbejde når det påvirker dig med ondt i maven op til en arbejds weekend. Jeg synes du skal sige op på dit job. Og så bruge din energi og fokus på skolen. Og så fortsætte hos psykologen så du kommer af med dit angst. Men godt du gør noget for at få det bedre.
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
Enig. Uddannelse først :) Vær dig for dig selv og lad være med at presse dig selv så hårdt at du skal have begge dele, så du kan roligt sige dit job op med god samvittighed over for forældrene.