1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Skal jeg tage hjem

Skal jeg tage hjem

ABFM

ABFM

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg holder sabbatår og er i den forbindelse flyttet til Paris som au pair her i januar. Desværre er jeg blevet nødt til at sige op hos familien (skal være ude d. 11/3), fordi jeg fysisk bliver dårlig af at være i huset pga. skimmelsvamp. Desuden har familien en masse problemer, som smitter meget af på deres børn, og det er jeg ikke den rette til at håndtere. Jeg har virkelig haft mange problemer med familien og alt hvad der har kunne gå galt er gået galt. Jeg har virkelig været ked af det og følt at jeg har nået min grænse. Og det var selvfølgelig ikke sådan jeg regnede med, at det skulle gå... Jeg har været ude og dele jobansøgninger ud for at se, om jeg kan få et job og en lejlighed i byen. Jeg vil så gerne lære fransk og er helt vild med Paris! På den anden side er jeg blevet virkelig meget i tvivl om, om jeg hellere vil hjem. Jeg har en kæreste derhjemme, som jeg har fået en lejlighed med fra d. 1/6. Men hvis jeg bliver her, skal jeg blive til 1/8 fordi jeg mindst kan få ansættelse i 5 måneder. Jeg er også ret tidspresset. Jeg skal finde job (har en samtale på mandag) og værelse inden på søndag, fordi jeg simpelthen ikke kan holde ud at være i familiens hus. Desuden er jeg bange for at blive ensom her, fordi jeg ikke kender nogen og jeg går jo ikke i skole eller noget her. Jeg har lyst til at tage hjem og hygge mig med min familie og have god tid til at finde et job og sådan og så flytte d. 1/6. Men der er bare en del af mig som bliver så skuffet over at tage hjem “før tid”. Jeg føler det lidt som et nederlag. Men der er også en del af mig, der bare føler at jeg ikke kan mere, og at det måske ville være bedst at tage hjem? Jeg er virkelig i tvivl om, hvad jeg skal gøre!
LifeIsGood22

LifeIsGood22

76 indlæg
  • Skrevet
Hvis det var mig ville jeg først prøve på at finde job osv. Såfremt det ikke lykkes, så er der ikke andet for end at tage hjem. Så har man gjort hvad man kunne, kan man sige. ☺️
Madsen2019

Madsen2019

10 indlæg
  • Skrevet
Kan du ikke søge en ny au pair plads?
LittleMissME

LittleMissME

72 indlæg
  • Skrevet
Jeg ved ikke hvad du har besluttet. Jeg var au pair hos en familie, hvor jeg ikke trivedes, og jeg besluttede mig for at tage hjem, selvom jeg også hader at opgive, og jeg fortryder hverken at jeg forsøgte som au pair eller at jeg tog tidligt hjem :) Mit bedste råd er at du skal gøre det, du har lyst til. Det giver ikke mening at gøre noget, man ikke har lyst til :) Held og lykke!

Seneste tråde