1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. SKAL man give vvs-manden kaffe og kage?

SKAL man give vvs-manden kaffe og kage?

courtesy

courtesy

225 indlæg
 • Skrevet

Hej piger,

Jeg får for første gang besøg af en vvs-mand siden jeg flyttede hjemmefra og er lidt i tvivl om hvordan det foregår. Min kæreste mener, at det er almindelig pli at give kaffe og kage til vvs-manden. Jeg synes nu at betalingen han får er nok, og at kaffe og kage er noget man kan give, hvis man gerne vil prutte om prisen. Han er også typen der mener at man bør give en sodavand hvis man ser vejarbejdere, mens jeg mener at det kan vejarbejderne ikke bare forvente. Hvis de vil have sodavand må de selv tage med, ligesom alle andre arbejdende.

Hvad plejer i at gøre, når der kommer håndværkere hjem til jer? Er det virkelig almindelig pli med kaffe og kage?

Xhendeder

Xhendeder

72 indlæg
 • Skrevet

Nu er jeg ikke den der har specielt meget besøg af håndværkere. Min udlejer mener han kan gøre det hele selv. Normalt siger jeg til min udlejer at jeg selv finder ud af det, med en fra familien/ ven osv. hvis der er et eller andet, med el, vand, varme osv.

Hvis det er et protjekt der tager lang tid, kunne jeg godt tilbyde en kop kaffe til håndværker. Kage ville jeg springe over.

foodismyaddiction

foodismyaddiction

2457 indlæg
 • Skrevet

Det er nok en pli der hører gamle dage til, hvor alle havde lidt bedre tid.

Hvis de skal være der mange timer, ville det være høfligt at byde på væske. Skal de være der under en time, så ville jeg ikke. De skal trods alt videre

courtesy

courtesy

225 indlæg
 • Skrevet

Tak, han skal være der en 20 min tid, så han får jo ikke behov for pause og i den tid kommer han jo til at sidde med hænderne på mit toilet alligevel, så det er måske også lidt klamt

hyben

hyben

1366 indlæg
 • Skrevet

Der er vist ikke det store regelsæt på området.
Personligt vil jeg menedet er god pli at byde på en kop kaffe og lign. hvis man har en håndværker i huset i længere tid.

Men for 20min ville jeg ikke gå amok

Det kommer sig at man ofte får bedre service af at udvise venlighed, fx tager skraldemanden ofte gerne en pose ekstra med hvis man har sat øl eller sodavand frem.

missmadness

missmadness

193 indlæg
 • Skrevet

Jeg ville ikke gøre det når det kun er 20 minutter. Nu har jeg selv været ude (ganske lidt) som håndværker og synes det var rigtig hyggeligt at der blev budt kage og kaffe på taressen en varm sommerdag hvor man har gået i timevis og arbejde på et mørkt loft
Men hvis alle skulle give kaffe og kage når håndværkeren kom (som i mit tilfælde besøger op til 10 kunder om dagen), så kunne håndværkeren trille fra kunde til kunde

Ej, hvis du rigtig gerne vil byde på noget så kan du jo "tilfældigvis" lige have kaffe på kanden

LadyFox

LadyFox

11848 indlæg
 • Skrevet

Hahaha. Nej det skal man ikke, men har man lyst til at byde på noget så skal man da bare gøre det.

sophaya

sophaya

747 indlæg
 • Skrevet

Nej, det synes jeg slet ikke. Har man håndværker en hel dag kan man byde dem på kaffe/sodavand og evt et stykke kage. Når han kun skal være der 20 min vil han nok helst bare have arbejdsro så han kan komme videre.

213

213

3783 indlæg
 • Skrevet

Min skraldemand får hver tirsdag (morgen) to øl, fordi han er så fantastisk

Bareetmenneske

Bareetmenneske

734 indlæg
 • Skrevet

Nej, jeg ville ikke byde på noget kaffe eller kage for at have en vvs mand i 20 min. Men håndværker sex kan du da altid byde ham?

To øl til din skraldemand ?? Håber han gemmer dem til senere i stedet for at drikke dem i bilen