1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Skotland??

Skotland??

Skønne

Skønne

16 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej piger..

Jeg har her i weekenden, besluttet mig for at jeg godt vil prøve noget nyt, jeg har brug for noget spænding i mit liv.

Så jeg har her i dag taget en meget meget spontan beslutning om at jeg vil flytte.. Først overvejede jeg bornholm, eller jylland, men det er altså ikke langt nok væk.. Jeg føler lidt at jeg skal bevise for mig selv, og for de gamle, at jeg er sku blevet voksen, og jeg kan klare mig selv..

Så jeg flytter til skotland! Bare for at være lidt uorginal..

Jeg har aldrig været der, så jeg har overtalt en veninde for at komme med mig på en lille 2 ugers ferie, og jagte et job!

Jeg har så besluttet mig for, at jeg altså ikke har lyst til at fortælle min mor om det, før jeg har fundet et job og en lejlighed, og sørget for det hele selv.. For jeg kender min mor, og hun vil altså ende med at tage over, og så kan man jo ikk sige jeg har "klaret mig selv."

Men jeg vil høre lidt fra jer andre..
Er der nogen der kender skotland? Nogen steder som man bare skal opleve?? Altså ikke for natur, men mere byer, hvor jeg kan gå på job jagt?? Bare for at få lidt idéer om hvor jeg burde tage hen, inden jeg i første omgang bestiller ferien..

Håber der er nogen der kommer med noget..

Sif

rikkehovnpoulsen

rikkehovnpoulsen

23 indlæg
  • Skrevet

Hej Sif

Jeg har selv arbejdet i Skotland i et par måneder. Jeg vil helt klart anbefale dig at tage til Edinburgh - det er en meget lækrere by end Glasgow. Der er masser af skøn shopping, og så er byen bare hyggelig og smuk i sig selv.
Da jeg var derovre (for snart fem år siden) hang der masser af jobopslag rundt omkring i butikkerne, da var det ikke noget problem at få job. Jeg arbejdede selv på et hotel, hvor næsten alt personalet var udenlandsk - sådan tror jeg, det er mange steder - og de var MEGET glade for danskere, fordi vi var nogle af dem, der var bedst til engelsk. Så hvis du er interesseret i servering, så prøv at gå en runde på alle hotellerne, der må helt sikkert være noget dér. En bonus ved det er, at man også tit kan bo meget billigt på det hotel, man arbejder på.

Vh. Rikke