1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Snapchat brugere?

Snapchat brugere?

Catwoman86

Catwoman86

42 indlæg
  • Skrevet
Er det almindelig kotume, at tage billeder af fremmede folk uden de ved det, fordi man synes de ser underlige ud, tykke, grimme eller noget helt andet for, at sende det til sine venner? -jeg tænker, hvad bliver der af, anstændigheden, moralen? Har nogen og den nye generation mangler på, empati og morale måske? Åbenbart, er det en ret udbredt måde, at være på. Jeg er i chok..
Supernova1

Supernova1

511 indlæg
  • Skrevet
Jeg er så enig!!! Jeg selv tager aldrig billeder af folk uden deres tilladelse, og da slet ikke for at udstille, men ja dsv er det blevet nærmest en trend at udstille folk på nettet for likes i vores generation. Folk nutildags kan ikke finde ud af at bruge deres mobil telefon dsv. Det er ærligt bare for ærgerligt at nutildags kan man f.eks ikke dumme sig i offentligheden uden der er 99% chance for at det bliver filmet🤦🏻‍♀️, og ikke kun det, det sker jo nærmest hele tiden at folk lige hurtigt tager en snap af stakkels intet anende mennesker, og det værste af alt er at man kan gøre det med god samvittighed🤭
contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Jeg har ikke selv oplevet det, men har hørt om det før. Er det fremmede, bekendte eller venner der gør det? Dem jeg omgås med tager ikke billeder i tide og utide, og så spørger de da altid hvis det er.
ItLars

ItLars

67 indlæg
  • Skrevet