1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. søger veninder uden børn i odense 27 til 44 år

søger veninder uden børn i odense 27 til 44 år

Nelly26

Nelly26

31 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
jeg er til flytter fra en anden by og kender ikke så mange i Odense. jeg synes det kunne være super hyggeligt med nogle nye bekendtskaber som måske kunne udvikle sig til et venskab på sigt <3. jeg læser pt på uni. Jeg har haft nogle skønne veninder fra den by jeg flyttede fra de har nu bare stiftet familie og efter jeg er flyttet til odense kan vi desværre ikke bevare det samme bånd til hianden. jeg holder dog stadig meget af de veninder jeg har i Jylland. og ser dem når tiden er der :) efter jeg er flyttet herover savner jeg dog nogle ligestillede herover som jeg med tiden måske kunne opbygge en venskab med :-) jeg elsker at lave kreative ting jeg tegne maler, bage. kan lide at gå ture, læse bøger, gå til koncerter og commedy derudover. elsker jeg en god aften med hjemmelavet mad og film hygge og en god snak fra alt mellem himmel og jord. som person har jeg tit fået at vide jeg er er rummelig, omsorgsfuld og forstående og folk kan stole på mig. jeg er også meget behjælpelig både privat og på arbejdspladsen. jeg elsker livet og at opleve nye ting. og møde nye mennesker. jeg holder også meget af dyr. og solskin. jeg er ikke den vilde gå i byen type. måske fordi jeg nu er over de 29 år og min lever ikke helt kan rumme samme mængde som før i tiden .. men siger dog ikke nej til en drink eller 2 en fredag eller lørdag aften ;-) og kan også snildt lokkes med på en bytur en til 2 gange i året. :) specielt om sommeren er jeg let at overtale. :) jeg går også op i sund livstil og det kunne være fedt hvis du også gjorde, er dog på ingen måde fanatisk. og jeg elsker også lige så meget kage og bliver aldrig typen som tæller min kalorier osv. livet skal leves og opleves. går også op i beauty og elsker at lægge en pæn make up, og gøre lidt ud af mig selv, man er vel kvinde. man skal heller ikke passe perfekt ind i min overskift for at matche. men ser det som et plus hvis vi ikke bor så langt fra hinanden, og man kan stole på hinanden, holde aftaler osv. jeg holder altid mine aftaler osv. selvfølgelig kan alle blive syge men sker det 3 gange i træk skifter jeg prioritering. bor du i samme by og kan du relatere til nogle af de ting jeg skriver. så du er altid velkommen til at skive en pb og så kan vi se om det kan udvikle sig til mere. Derudover holder jeg meget af dyr og mit næste adventure rejse skal være noget frivillig arbejde med dyr.
1987-male

1987-male

2863 indlæg
  • Skrevet
Har nogle gratis billetter til ishockey her i Odense, var det noget, hvis du kan klare en af det modsatte køn? :) Går ikke til yoga eller shopper alt for meget, men er meget sporty og skriver bøger :)) Du sender mig bare en besked hvis det er, kan ikke skrive til dig, den melder fejl.
gitte345

gitte345

755 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Nelly26

Nelly26

31 indlæg
  • Skrevet
:-)
oldgaard

oldgaard

9 indlæg
  • Skrevet

Nu er jeg ikke ligefrem en pige på den alder og bor slet ikke i Odense ;)

Dog kender jeg lidt til byen ;) du skriver bla at du er glad for at gå til koncerter, der er du lidt heldig med Odense, de har Kansas city hvor der er god mulighed for dig at komme til koncerter :)

https://kansascity.dk/

ellers brug lidt tid på at læse her ( ved godt hun ikke har fået opdateret guiden længe og skal nok brokke mig over det)

https://letsblogsomeshit.dk/category/odense/odense-guide/

 

Håber du finder dig til rette i byen, det er en skøn by :)