1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Srp snyd?

Srp snyd?

Putling

Putling

1 indlæg
  • Skrevet
Hej alle. Jeg har lige afleveret srp for snart en uge siden og her for et par dage siden læste jeg noget om snyd ved srp. Da jeg skrev min egen opgave downloadede jeg to andre opgaver som jeg læste og fandt inspiration i og jeg er nu bange for at min opgave er kommet til at minde for meget om de to og at jeg bliver anklaget for snyd om et par måneder.. jeg har ikke copy-pastet eller på nogen måde forsøgt at skrive af fra de andre opgaver og derved snyde, men jeg har sammenlignet min egen opgave med de to efterfølgende og er et par steder kommet til at formulere nogle sætninger næsten eller helt på samme måde som dem. Har nogen af jer erfaring med at blive taget for snyd? Eller ved hvor meget af en opgave skal ligne en andens for at de bliver anklaget for snyd? Det kan godt være at jeg er alt for paranoid, men kan ikke tænke på andet og har også svært ved at sove om natten. Nogle tips til at kunne glemme det indtil jeg faktisk måske hører noget fra skolen? Tusind tak på forhånd
1987-male

1987-male

2541 indlæg
  • Skrevet
Der sker ikke noget. Tag den med ro. Det system de bruger viser bare nøjagtig copy paste, og det har du ikke lavet. Selv hvis du har lavet ren copy paste udgør det max 10% der er grænsen. Bliver du knaldet for det, satser du bare på at få 00 og gå op igen, som der er nogen der gør. Bliver du indkaldt til samtale, så spil på "i god tro". Jeg gjorde det fordi jeg troede, at man godt måtte bruge andre opgaver til inspiration osv osv og skrive hvad andre mener om dette emne bare med andre ord. Men ikke tage sorgerne på forskud. Der kommer mange situationer i livet, hvor man må satse og så kunne sove om natten samtidig bagefter :)
miss94

miss94

3319 indlæg
  • Skrevet
Enig! Tag den helt med ro.
Signek

Signek

3 indlæg
  • Skrevet
Hej! Er selv i samme båd, og har været rigtig nederen over det. Jeg har brugt en anden opgave som inspiration, og har analyseret 2 af de samme tekster som den anden opgave som havde analyseret 3. Uden at jeg vidste det har jeg benyttet mange af de samme citater, og nogle steder mange af de samme pointer. Ved ikke hvornår man skal være nervøs?..
1987-male

1987-male

2541 indlæg
  • Skrevet
Du klarer den også ^^ :-)
Emilie123

Emilie123

9 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror langt de fleste er lidt urolige når det kommer til SRP, da den tæller rimelig meget. For langt de flestes tilfælde skal man bare være helt rolig :)

Mest populære tråde