1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Studietur!!

Studietur!!

Line1984

Line1984

31 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hej net-veninder

Jeg læser til pædagog på 2. semester, og vi er netop gået igang med planlægge en studietur vi skal på i 4. semester.

Men men men er der ikke nogen af jer søde piger der har nogle gode forslag til hvor turen kunne går hen??

Jeg har tænkt meget på fx østlandene Polen, letland osv. Men en del fra mit hold vil gerne til sydamerika, kina eller noget i den stil.
Men det har jeg sgu ikke råd til når jeg kun er på su, og har desværre ikke mulighed for at spare 15000-20000kr op til sådan en tur...

Hvis der er nogen af jer der har forslag til hvor man kunne tage hen, hvor der var noget pædagogisk at arbejde med og et sted hvor det ikke koster en formue at komme hen, så kunne det være rigtig fedt hvis i ville hjælpe mig

Knus Line.

Iris

Iris

305 indlæg
  • Skrevet

Jeg har selv været samme studie igennem, og vi var nogle der dannede en gruppe alene ud fra vores sparsomme økonomi. Emnet blev prostitution, og vi tog til Amsterdam, og talte med prostituerede. En tur til Amsterdam ligger i den billige ende af rejser.
Da vi ydermere havde en meritklasse der skulle derned og havde sæder til overs i deres bus var prisen for transport 400 i alt pr person. Overnatningen fik vi også ordnet samme sted, så vi kom med i mængderabatten. I alt blev hotel, rejse og morgenmad til knap 1000 kr for tre dage.
Rigtig god tur og jeg håber I får rigtig meget udbytte af jeres studierejse.

Line1984

Line1984

31 indlæg
  • Skrevet

Okay, det kunne da være en mulighed, vi skal være af sted i 14 dag....

Er der ikke andre der har et forslag??

Iris

Iris

305 indlæg
  • Skrevet

Andet forslag som nogle medstuderende brugte var at lave emne om hjemløse og bo som hjemløse i en by i udlandet. Det er næppe en fornøjelsestur og kræver mod og et godt helbred, men de fik også meget ud af deres tur - Må sige at være mit billigste bud, men man skal være sej for at kaste sig ud i det.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Jeg kan give grønt lys for Polen.

Det er et facinerende land, samtidig med at det har en uhyggelig fortid.
Det er billigt at leve dernede, og en masse ting man kan se. hvis man skulle til Polen er et must og se auswitch/birkenau. Det sætter tankerne i gang, men også med til at give større forståelse for de ting der har fundet sted. Man får rundvisning i de forskellige blokke, der vises en film og man kan se arbejdslejren. dette er dog en ting jeg vil anbefalde at man gør i midten af opholdet, så man ikke tager afsted med den oplevelse, da det kan være en rigtig hård og barsk oplevelse.

hvorvidt det er pædagoisk ved jeg ikke. Men du nævnte slv Polen

Middelhede

Middelhede

38 indlæg
  • Skrevet

Jeg har studeret et semester i Warszawa i forbindelse med min uddannelse, og det var bestemt rigtig spændende. Som [Benedicere]nævner, så har landet en uhyggelig fortid, som man bør sætte sig ind i. Mht. det pædagogiske så kan jeg desværre ikke hjælpe, da jeg ikke rigtig har forstand på det. Men det var i hvert fald en anderledes oplevelse at studere dernede. Der hersker en hel anden mentalitet, blandt andet var det mere eller mindre accepteret at man snød til prøver og eksamener. Lidt vildt for os der er vant til hårde konsekvenser overfor den slags!

Til gengæld er det dejligt billigt dernede, og det er jo altid et plus når man er studerende