1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Svært at være på arbejde

Svært at være på arbejde

Julie2288

Julie2288

236 indlæg
  • Skrevet
Jeg haft fast arbejde i et par måneder. Det var en træls start med meget press og en meget stresset chef hvilket gav en rigtig hård start. Det påvirker mig stadig. Jeg har aldrig følt mig tilpas på jobbet. Jeg føler at jeg bliver kvalt og ikke kan slappe af. At jeg bliver overvåget, bedømt og at de andre synes jeg er til besvær og mærkelig. Normalt er jeg en glad og udadvendt pige. Men lige der er jeg ikke. Det er opslidende! De andre er søde. Jeg er ansat i fleksjob på grund af slidgigt, så det er svært at kunne få hvilket som hejst job. Hvad i alverden gør man?
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
"At jeg bliver overvåget, bedømt og at de andre synes jeg er til besvær og mærkelig." Hvis de synes det, er det dem der er "til besvær på denne planet" og mærkelige. De steder jeg har arbejdet, har der også være nogen der hele tiden brokkede sig over mig, mens jeg lavede det samme andre steder på samme måde, og der har folk været de sødeste. Så det handler om dem, ikke dig. "Normalt er jeg en glad og udadvendt pige. Men lige der er jeg ikke." Det kan du heller ikke forvente af dig selv at du er. Når der er så meget negativitet omkring en, er det svært at bibeholde den positive energi i sig. Så accepter at det ER hårdt. "Hvad i alverden gør man?" Du accepterer det faktum, at du kan blive nødt til at finde et andet sted. Når du har accepteret det, føler du pludselig at du kan spille frit. "Jeg skal jo gå herfra alligevel snart, så jeg kan lige så godt være ligeglad hvad de siger til mig eller tænker om mig". Og i det trækker du bare på skuldrene pludselig og passer dit arbejde, mens du henter positiv energi andre steder, uden for arbejdspladsen. Men samtidig er denne accept ikke blot et værktøj til at blive på arbejdspladsen. Du skal også være klar på reelt at gå, hvis grænsen er nået. Og i forhold til andre jobs - snak med dit netværk, måske har de noget :)
CykelFyr

CykelFyr

34 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
På en ny arbejdsplads, vil du i starten blive holdt lidt øje med - det er naturligt for de andre på arbejdspladsen, at de lige skal finde ud af at du er til at stole på. Måske har virksomheden haft andre i fleksjob, som de har haft dårlige erfaringer med. Spørg dem om det. Er der nogen at snakke med, især i pauserne? Hvis du stadig har det dårligt på arbejdspladsen, og du ikke kommer dig over starten efter et par måneder, så er det nok ikke det rette sted for dig. Som en klog mand engang sagde; "du dør ikke af hårdt arbejde, men det gør du af stress". Mht. slidgigt vil jeg anbefale at droppe kød og sørge for at få især Vitamin K2. Mere salat i kosten er også en god idé.
Jeghardetgodtpigen

Jeghardetgodtpigen

0 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
BeigeGuldElsker

BeigeGuldElsker

18 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes ærligtalt at det er spild af liv, hvis du fortsætter alt for længe, men jeg tror bedst du kan mærke indvendigt, hvornår du har givet det nok chancer. YOLO. Der findes måske andre veje for dig, det er jeg sikker på <3