1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Svigermor spammer med gruppebeskeder hver dag

Svigermor spammer med gruppebeskeder hver dag

Woman95

Woman95

21 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Min kærestes mor bor i England (For at arbejde, snart kommer hun hjem for real) Der har de (svigermor og hendes kæreste) boet i over 3 år nu.
Hun kommer regelmæssigt hjem og har høje forventninger om, at vi smider alt hvad vi har i hænderne for at være sammen med hende, hver gang hun kommer hjem. Hvis ikke vi gør det, bliver hun pigefornærmet. Og det går tit ud over mine forældre, da vi slet ikke får tid til dem...de er ikke så frembrusende. 

Svigermor skriver HVER eneste dag til min kæreste og jeg på en fælleschat på Messenger (som hun har lavet) 
Det kan være om alt mulig mærkeligt, lige fra billeder af hende selv eller hunden. Min kæreste har en lidt anstrengt forhold til hende, fordi hun behandler ham som en 8 årig dreng. (Vi er begge 26) 
fx kan hun som regel finde på at skrive noget i retning af "Kære.... jeg ligger herhjemme og har det skidt, feber ondt i maven....træt.. Elsker jer to. Kisses and Love - mor" og sådan starter og slutter altid en sætning til os begge....og det hele er altid fyldt med hjerter og kyssemunde.

Min kæreste svarer for det meste ikke på de beskeder hun sender til os, fordi jeg kan mærke på ham, at det hænger ham langt ud af halsen, når hun hele tiden vil have opmærksomhed. Jeg gør nogle gange, fordi jeg ikke vil virke kold. Andre gange svarer han for os begge og prøver at skrive så kortfattet som muligt, så hun måske forstår, at vi ikke sidder klar og kan svare hende HELE tiden. For det forventer hun. Selv når hun er hjemme. Men så bliver hun bare ved. Som om, at hun ikke har andet at lave.
 Vi har snakket om, at vi slet ikke svarer hende. Men i stedet snakker i telefonen med hende (i passende mængder) Men det er ikke sket endnu.  

Vi er begge ved at være rigtig godt trætte af det (og især min kæreste går det meget på, da det har ødelagt to tidligere forhold for ham) og vi vil egentlig bare gerne undgå alle de gruppechat beskeder og heller snakke med hende, når vi besøger hende. Vi bruger ikke så meget tid på Facebook.

hvad skal vi gøre? 

 

Alibalibi

Alibalibi

57 indlæg
  • Skrevet
Nu har du lavet en del tråde om din svigermor og hvor opmærksomhedskrævende hun er, så jeg gætter på, at det ikke er en mulighed, at I bare kan svare mindre på hendes beskeder og så håbe på, at hun fanger hentydningen om, at I ønsker mindre kontakt? Hvis ikke det er forsøgt ville jeg prøve. Simpelthen vente med at svare og svare kortfattet, spørger hun om i er sure på grund af jeres manglende svar, ville jeg forklare, at jeg altså havde travlt med dit og dat (I har jo et liv ved siden af hende ikke?)
Hvis det slet ikke hjælper med jeres hentydninger, synes jeg faktisk, at din kæreste skal mande sig op og tage en snak med sin mor. Han er en voksen mand med sit eget liv, det kan ikke passe, at hun skal fylde så meget, at han ikke kan have en kæreste. Jeg ville også begynde at overveje om det var en familie, jeg havde lyst til at blive en del af, så jeg forstår godt din frustration. 
Afrodites

Afrodites

53 indlæg
  • Skrevet
Enig med ovenstående i, at du har lavet en del debatter om emnet før.. Dog forstår jeg ikke, hvorfor det fylder så meget for jer, at hun skriver, når I bare kan vælge at lade være med at svare??! 

Men det I kan gøre: 
1. Din kæreste kan sige med MEGET store ord, at NU slutter det.. Nu slutter alle de beskeder og den behandling hun giver ham, og ellers droppet han kontakten til hende.. 

2. i kan sætte samtalen på mute, så I ikke får af vide, hvornår hun har skrevet i den.. Så kan I gå ind og tjekke 1 gang om dagen fx.. 

3. I lader hende sende alle de beskeder, hun har lyst til, ryster på hovedet af hende og griner, lader være med at svare og lever jeres liv, som havde hun ikke skrevet.. 

Hvis beskederne rent faktisk er det eneste, som irritererer jer, så ville jeg have valgt løsning 2 eller 3.. 

Seneste tråde