1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Til kamp mod klamme muslingeskaller i Gott &amp...

Til kamp mod klamme muslingeskaller i Gott & Blandat-poserne...

PernilleAncher

PernilleAncher

4 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

I min verden er "Gott & Blandat" salt-versionen fra Malaco en fantastisk pose slik. Mmmmm.... Undtagen en ting! Hvad sker der med de der klamme brune msulingeskaller de putter I? De smager lidt af bøvs og lidt af sæbe og bare lidt yrk!

Andre end mig, der spise uden om de brune bæster - og helst så dem borvist fra den ellers så himmelske pose snoller? Og skal vi danne en forening? Vi kunne lave en underskriftsindsamling og sende den til Malaco? Sammen er vi stærkere! :o)

Har du et stykke slik, der kan ødelægge hele bifturen, hvis du ved et uheld får det fisket op af posen og ind i munden, mens filmen snurrer i mørket?

CamillaHaldrup

CamillaHaldrup

12 indlæg
 • Skrevet

Jeg er fuldstændigt enig med dig i, at de der muslingeskaller skal dø! Melder mig fluks ind i foreningen!

En anden ting, der kan sende chokbølger gennem mit 28-årige korpus er en spise, som vældig mange mennesker underligt nok elsker at gnaske i. Men for mig er det en ganske traumatisk oplevelse smage på eller lugte til... tadadada.... SOUR CREAM & ONION CHIPS! Pyh, hvad sker der for dem? De lugter af jo teenage-værelse og prut! Basta! En af mine venner, der kendte min fobi, var en gang så 'sjov' at liste fem knuste sur-creme-chips i min hættetrøje, som jeg så vandrede rundt med en hel dag. Føj! Jeg var seriøst tæt på at omkomme!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg forstår heller ikke muslingeskallerne... Men af en eller anden grund spiser jeg dem til sidst alligevel. Det er lidt det samme der gør sig gældende med den klassiske Haribo-pose. Det er jo konsekvent de der sorte sataner, der er tilbage. Hvad skal vi bruge dem til? Det er ligesom om de skal være der for at fylde ud...

Er der nogen der spiser dem?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Ih, hvor er I tarvelige.... nu bliver jeg vildt sliksulten!!! Og jeg er på arbejde, men nu vil jeg forbi Brugsen på vej hjem :-)

Casper

Casper

6 indlæg
 • Skrevet

Haha.. Hørt!!!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg kender ikke de muslinge-skaller i snakker om, men hvis der er noget jeg bare IKKE kan klare så er det vingummier som er blandet med lakridssmag! Kan dem der laver slik ikke bare blive enige om enten at lave det ene eller det andet???

isprinsesse

isprinsesse

1 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes altså de muslingeskaller I kalder alt mulig pervest smager ganske glimrende!!!

Lækre

Lækre

2 indlæg
 • Skrevet

Jeg ønsker mig mange poser kun med muslingeskaller..

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg tror at vi må finde os i at vi ikke er enige om hvad der smager godt og hvad der smager mindre godt

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Top 10 over klamt slik!
1.
...
1... hmmm... Okay, jeg opgiver – jeg kan ikke huske noget slik, der er klamt! Er der nogen, der kan hjælpe mig??