1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Tøj i byen

Tøj i byen

Karma12

Karma12

3 indlæg
  • Skrevet
Skal i byen på næste lørdag, med nogle venner. Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at jeg har været i byen, og er lidt i tvivl om hvor meget jeg skal gøre ud af mit tøj. Da jeg plejede at gå i byen, var det altid i jeans, evt. sneakers og så bare med en flot bluse til. Virker det underdressed, nu?
MissDiamond

MissDiamond

64 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes det lyder helt fint, at tage et par jeans, sneakers og en flot bluse, men nu hvor det er begyndt at blive varmt, plejer jeg at tage en cocktailkjole på, og et par sneakers til.
Lulu221

Lulu221

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Nu går jeg kun i byen i Århus, men der har jeg altid bare sneakers på og evt. en lille kjole
ppetersen

ppetersen

24 indlæg
  • Skrevet
Efterår/vinter har jeg ofte bukser og en top på, og forår/sommer tager jeg kjole på. Hvis der er en smule køligt, tager jeg et par nylonstrømer på. Men dit tøjvalg lyder fint synes jeg. Hvis man synes man bliver lidt for underdressed, så kan du altid tage et par smykker på, eller måske en blazer eller lign.
Madøret

Madøret

19 indlæg
  • Skrevet
Det kommer lidt an på, hvor I skal hen. Hvis I skal på nogle af de mindre barer, er det helt fint hvis ikke at foretrække sneakers og jeans. Jeg er selv til de lidt mindre barer, og jeg har næsten aldrig høje hæle på i byen. Skal I derimod på klubber og lidt finere steder som Arch, ville jeg nok gøre lidt mere ud af det. Men kan du ikke koordinere det lidt med dine venner?