1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Udenfor og ensom

Udenfor og ensom

FIA

FIA

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg går i 1.g på gymnasiet. Jeg har lige fået ny klasse hvor jeg kendte en pige i forvejen som jeg kunne snakke med. I grundforløbet havde jeg fået mig en masse veninder og bekendtskaber der gjorde at jeg fik taget i byen og på Cafe og alt mulig hyggeligt som jeg elsker. Jeg kom hjem glad, fik lavet lektier og ville gerne i skole. Men i min nye klasse er der kun ni piger og resten drenge. Drengene holder sig helt for sig selv, men pigerne er sin egen gruppe. Men jeg klikker ikke med nogen af dem. Jeg prøver at være sød og imødekommende, invitere dem til en “rystesammenfest” men de virker ikke interesserede. Hende jeg kunne snakke med, bliver inviteret til alle deres ting som at tage i træningscenteret eller lave lektier sammen og gå på Cafe. De snakker om det lige foran mig, jeg får øjenkontakt med min veninde, hun kan se at jeg bliver ked af det men hun lader som ingenting. Det har været sådan i et stykke tid nu. Jeg er ved at give op, jeg tager trist i skole og kommer grædende hjem, fordi jeg ikke har nogen at snakke med som jeg havde før. De andre piger jeg snakkede med er hver i forkellige klasser, de har planer med deres nye venner, tager ud sammen mens jeg bare ligger alene derhjemme. Jeg har aldrig følt mig så ensom før, og tanken om at jeg skal gå i klasse med dem i 3 år mere bliver forfærdeligt. Jeg har virkelig prøvet at komme ind på dem, bare sådan lidt. Men en af dem har besluttet sig for at hade mig, jeg ved ikke hvorfor jeg har inetet gjort, men hun snakker højlydt om at jeg ikke må være med i deres grupper til undervisning, og st jeg sidder mærkeligt på min stol og alle mulige overfladiske ting der får min selvtillid helt i bund. For alle de andre piger elsker hende og griner af alt hun siger. Men jeg sidder alene forenden og bliver gjort nar af. Jeg er ikke en stille person, jeg elsker at være mig selv og får folk til at grine. Jeg ved ikke om det er mig der er noget glat med. Kan i hjælpe?
Karo2772

Karo2772

2 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg syntes det er trist at læse det du oplever. Jeg oplevede noget ligende men det var først i 2.g. Det jeg kan rådgive dig til er at får snakket med din studievejleder. Også fordi du er ved at blive færdig med 1.g, så kan du måske starte i en ny klasse eller en ny skole efter sommerferien. Men din studievejleder er vejen frem. Jeg kan også fortælle dig at jeg valgte helt at melde mig fra det sociale liv i klassen i starten af 3.g. Det har været hårdt, men jeg har nydt mine venner ude fra skolen ekstra meget når det var vi sås. Jeg fortryder at jeg ikke skiftet klasse i 2.g eller skole. Jeg kom også først til studievejlederen december 2019 så det var for sent til jeg kunne skifte skole. Nu bliver jeg forhåbenligt student til sommer, og jeg kommer ikke til at kigge tilbage på mit gymnasietid som det bedste jeg oplevet. Held og lykke med det. Og husk, at folk driller og mobber andre fordi de selv har det dårligt med sig selv. Forkusere på din skole så du kommer ud med et skide godt gennemsnit, og kan vise at ingen kan slår dig ned <3
matrine

matrine

43 indlæg
  • Skrevet
Først og fremmest: der er absolut intet galt med dig! Medmindre du er et komplet røvhul, som behandler folk dårligt, skal du bare fortsætte med at være DIG. Jeg vil, som Karo2772 skriver, også foreslå dig at snakke med din studievejleder.

Seneste tråde