1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Util strækkelig

Util strækkelig

LaFemme

LaFemme

35 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Jeg ved ikke, om dette er stedet for sådan en tråd, men nu prøver jeg. Jeg har i en længere periode nu følt mig så utilstrækkelig. Jeg kan ikke være rigtig glad, og har det bare underliggende hele tiden skidt med mig selv. Når jeg ser på mit liv udefra, så er jeg en pige, der går på universitet, får midde3lmådige karaktere, men er aldrig dumpet. Jeg er ikke stor, og omtales stadig "hende den tynde". Jeg har lige mødt en rigtig sød fyr, somjeg bare har det godt med. Alligevel, kan jeg ikke slippe af med tristheden og følelsen af, at jeg ikke er god nok. Jeg er sur på mig selv over, at jeg ikke får lige så høje karakterer som andre jeg læser sammen med. Jeg er sur på mig selv, hvis jeg ikke føler, jeg har lavet nok i løbet af dagen, íkke fået læst nok eller dyrket nok motion osv. Jeg har siden november taget et par kilo på, og selvom jeg ikke er overvægtig, så føler jeg det alligevel som et nederlag. Og derfor hader jeg mig selv endnu mere, når jeg i løbet af en dag ikke kan holde mig fra maden osv.
Er der andre, som kender til sådanne følelser og måske nogen, der ved, hvad jeg kan gøre? Er træt af at have det sådan her og ikke kunne være i mit eget selskab uden at være glad for den, jeg er.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

I hvor lang tid har du følt sådan?? og er det virkelig noget der trækker dig helt ned i et hul, hvor det føles(?) at det er en kamp at komme op igen?
og hvad med motivationen for at lave dine ting, dette gælder også simple småting?

//Viola

Skovbo

Skovbo

20 indlæg
 • Skrevet

Jeg har selv haft det sådan, men heldigvis har mine omgivelser fået mig på andre tanker. Det har betydet meget for mig, så håber da også at f.eks. din kæreste kan hjælpe dig lidt på vej. Min kæreste har i hvertfald en stor del af æren for at jeg er på banen igen.....

LaFemme

LaFemme

35 indlæg
 • Skrevet

Motivationen er der, så det er ikke sådan, at jeg ikke kan komme op om morgenen, ud af døren osv. Jeg ser det ikke selv, som en depression, hvis det er det, du spørger ind til Viola 88. så er det i hvert fald depressive tanker udløst af noget andet.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Tænkte heller ikke decideret depression. Men måden hvorpå du beskriver at du føler dig utilstrækkelig, ikke rigtig er glad og føler at du har det skidt med dig selv, er en ting, man skal tage seriøst, selvom det ikke er depression. For hvis det er i sådan en grad at det påvirker dig for meget, og du virkelig føler du har det skidt med det, er det en god idé at få snakket med nogen om det. Om det kan klares med en veninde/ven som virkelig forstår dig, eller om der skal mere til, er noget du selv skal tage stilling til. Jeg mener bare at du bør snakke med en eller anden om det.

Derfor spørger jeg lidt indtil, om det er noget der til tider tager overhånd og om det er noget du har følt i længere tid. og spørger indtil det, fordi det var sådan jeg havde det, og kan genkende nogle af de ting du beskriver..

For hvis det er noget der fylder meget, er det måske en god idé kontakte en psykolog, og hvis du føler det ikke er så slemt, så snak med en der forstår dig i din vennekreds

HyggePigen02

HyggePigen02

40 indlæg
 • Skrevet

Du kan også prøve at tage til din læge og prøve at forklare vedkommende, hvordan du har det. Ellers kan du snakke med veninde/kæreste om det, hvis du ikke vil til læge. Det er i hvert fald godt at få snakket om tingene, når man har det sådan, synes jeg.

Alyssa

Alyssa

16 indlæg
 • Skrevet


Jeg kender godt til sådan nogle følelser, man føler at man ikke er god nok, ikke perfekt nok, ikke smuk nok... Og jeg har sat mig for at ændre på det, fordi jeg vil være stolt af mig selv, fordi jeg vil vågne om morgenen og være glad for mig selv. Jeg vil starte til dans og dyrke mere motion, være mere sammen med vennerne, osv. Måske skulle du også prøve på at sætte dig nogle mål. Måske kunne det være en idé at spørge dig selv hvad du er utilfreds med, hvad du synes du mangler eller mangler i dit liv, og hvordan du mener at du kan opnå disse ting!!!

Held og lykke med det hele!

Og husk, livet er for kort til at drømme og ikke rigtig opnå de ting du drømmer om!

Mettemusen

Mettemusen

344 indlæg
 • Skrevet

Jeg har haft det på præcis samme måde, og selvom det lyder lidt drastisk, så bliver jeg nødt til at fortælle dig at det virkelig hjalp mig at tale et par timer med en psykolog... Jeg ved at universitetet i Aalborg har tilknyttet en universitetsklinik hvor man kan få gratis hjælp af psyk-studerende på sene semestre, måske har de også det på andre universiteter?

Ellers vil jeg anbefale dig at granske dine tanker for at finde et eller andet du har lyst til, men som ikke umiddelbart har noget "formål" i stil med at tabe sig, få højere karakter, eller på anden måde blive mere anset. Det skal bare være noget der gør dig glad! F.eks. dans, porcelænsmaleri, sang eller noget andet. Men gerne noget hvor du kan mærke du bliver god til noget. Og gerne noget kreativt. Det tror jeg kan hjælpe en ovenpå igen.

Til sidst, vil jeg lige nævne at det lyder til at du har en tilværelse som mange misunder dig, men at du nok bare ikke kan se det. Jeg siger det på ingen måde for at underkende dine følelser, jeg er bare nødt til at fortælle dig, at det lyder til at du faktisk udadtil klarer dig skidegodt. Universitetsstuderende (og dér synes jeg altså at middelkarakterer er flotte. Mange dumper, eller kommer slet ikke på uni), en pæn krop (lyder det til, hvadenten der så er lidt ekstra kilo på eller ej), og en ny sød fyr. Måske er det hele faktisk slet ikke så slemt?

Håber du finder glæden igen.

Mettemusen

Mettemusen

344 indlæg
 • Skrevet

Ps. der er flere grader af depression, og en lille kan godt udvikle sig til en større, hvis ikke man e ropmærksom på det, så lyt til dine følelser og tag det i opløbet, HVIS det er noget a la depression...

JanneCamilla

JanneCamilla

12 indlæg
 • Skrevet

Syns bare du skal komme til lægen hurtigst muligt og fortælle nøjagtig hvordan du har det. Så får du et professionelt svar!

Held og lykke