1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Veninde breakup

Veninde breakup

Regga

Regga

11 indlæg
  • Skrevet
Jeg har for nyligt afsluttet et forhold til en kæreste. Han terroriseret mig psykisk og til sidst blev det fysisk voldeligt. Det var svært at få ham ud af mit liv. Jeg har skiftet alt ud, flyttet og meldt ham til politiet. Det hele har meget rimelig crazy. Nå, men hvor mod alting er har jeg haft en rigtig god veninde gennem flere år. "Shakira" og vi så hi nanden kort efter jeg flygtede hjemmefra. Vi snakkede om det og får på et tidspunkt sagt at Noah tog kokain til hendes nytårsfest og at jeg vidste det. Efter følgende hørte jeg ikke meget fra hende og hun var afvisende. Til sidst blev jeg nødt til at spørge hende, hvad der var galt. Hun meddeler mig at hun er pissed over det med Noah til nytår. Jeg undskylder og hun respondere bare mig at hun synes det er mega dårlig stil af mig når nu jeg vidste, hvordan hun havde det med den side af ham. Så ja.. så var den ligesom der. OK! Først følte jeg mig vildt skyldig og ked af det. Nu er jeg bare rasende på hende. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan hun slet ikke kan se det fra min side. Er det min skyld at han tog stoffer? Jeg ved det ikke. Jeg ville slet ikke have ham med men han tog stoffer ugen op til nytår. Han var utilregnelig og blev jaloux og rasende over den fest og kunne godt mærke at det var enten at tage ham med eller et helvede hjemme. Jeg savner min veninde, men hun savner tydeligvis ikke mig.
MissDiamond

MissDiamond

64 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg er først og fremmeste ked af det du har oplevet. Jeg synes at dig og din veninde, skal tage en lang snak om det her. Det her er bare en tanke, men måske er din veninde irriteret over noget andet end det hun giver udtryk for? Grunden til at jeg tænker dette er, min daværende veninde og jeg havde en lang disksution , og der fandt jeg ud af at hun i virkeligheden var irriteret over noget andet, end det hun havde givet udtryk for. Men jeg håber på det bedste for dig.
Regga

Regga

11 indlæg
Desværre har hun direkte sagt at det er det og virker nu til at den er rimelig lukket der. øv øv!
MissDiamond

MissDiamond

64 indlæg
  • Skrevet
Det er jeg ked af at høre, men så har du jo forsøgt at få det løst, ved at ville snakke om det. Så er det jo din venindes beslutning om hun ikke vil have det løst, så jeg synes du fortjener en bedre veninde, synes jeg. Held og lykke frem over.