1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Veninde, der alligevel ikke ville være veninde

Veninde, der alligevel ikke ville være veninde

Flowerpot

Flowerpot

71 indlæg
  • Skrevet
Det er nok ikke en unik problemstilling, men jeg kan mærke, at jeg går og er lidt ked af det. Jeg kom i kontakt med en pige i en Facebookgruppe i august. Det var hende, der skrev til mig. Vi skrev så i to måneder, nærmest dagligt og mødtes også en enkelt gang. Pludselig mistede hun interessen igen (tog ikke kontakt og svarede kun kortfattet). Jeg forsøgte et par gange at tage tråden op i november og i januar. Med samme resultat, hun svarer høfligt og kortfattet, men ikke andet. Jeg kan mærke, at jeg er ked af det, fordi jeg troede, at det var en kommende veninde og jeg kunne egentlig godt lide hende. Jeg går med de der klassiske "er det noget jeg har sagt" tanker. Hun er lesbisk, men det var ikke en dating gruppe vi mødtes i. Så oveni går jeg også med tanken om, om hun mest tænkte på mig som en potentiel flirt, og da det så ikke var aktuelt mistede hun interessen helt. Jeg ved ikke om jeg skal skrive og spørge om der var noget hun blev sur over. Jeg tænker jo lidt, at hvis hun havde en interesse i mig ville hun jo tage kontakt, så har heller ikke lyst til at gøre mere ved det. Er bare overrasket over, at jeg er ked af det. Jeg havde jo alligevel kun kontakt med hende to til tre måneder.
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Der er faktisk et afsnit af sex and the city der handler om det der. De fleste lesbiske orker bare ikke straight kvinder som ikke gider knalde, de har jo ligesom masser af veninder i forvejen. Tror også det gælder for mange bøsser. Synes du skal acceptere det, for jeg kan godt sætte mig i hendes sted, hvis hun synes du er lækker.
Flowerpot

Flowerpot

71 indlæg
På den måde er det meget forståeligt, da jeg er ret lækker :) Men nej, der er ikke meget andet at gøre end at acceptere det, gider jo heller ikke kende nogen, der ikke er interesseret i at kende mig. Jeg kan godt huske afsnittet i satc og synes det var meget anderledes. Jeg har ikke fundet en gruppe lesbiske og brugt dem som en slags underholdning/oplysning
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Nej nej...men kan bare huske den lesbiskes afslutningsreplik: "If you´re not going to eat pussy.....".
ChaChaCha

ChaChaCha

287 indlæg
  • Skrevet
Jeg kender det godt mange gange glider noget ud. Jeg tror bare har travlt eller dømmer hurtigt. Det er ærgeligt men jeg ved ikke hvad det er der ligger til grund i dit tilfælde. Men har oplevet mange piger opføre sig sært på den ene eller anden måde
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
Jeg ved ikke om det kan sammenlignes, men jeg mødte en gang en fyr på et pc forum, hvor vi snakkede om løst og fast. Vi udvekslede kontaktoplysninger for at snakke videre om it og det hele kørte, jeg regnede med, at der måske var et venskab i sigte. Så begynde vi at snakke om dybere ting, kvinder fx, hvem der ser godt ud osv, så siger han til mig at han er bøsse, ok, tænker jeg, fred være med det, men jo mere vi kom ind i venskabet, jo mere tog hans seksuelle trang over og samtalerne havde mere og mere fokus mod sex fra hans side, ikke at vi skulle mødes, men jeg gad bare ikke sexundertoner i hvert eneste besked. Det var mig der brød kontakten, men det kunne lige så godt havde været ham. Jeg synes, at det er rigtig ærgeligt, at man måske ikke kan undgå, at det sker, som det også skete i din situation, hvor det bliver seksualiteten der tager over. Men det er vel det samme mellem mand og kvinde. Lad os sige jeg bliver venner med en kvinde. Lad os sige venskabet kører ideelt. Hun ser mig blot som en god ven, og det samme gør jeg, MEN, hvor langt tid ville der gå, før den del af mig, ikke kan lade være med at tænke seksuelt om hende, bare lidt? Jeg oplevede det med en rigtig gode studieveninde for nogle år siden, vi var hinandens et og alt som venner og hjalp hinanden med at komme igennem uni, vi var blot venner, men en dag, der skulle gå hele 5 år, men det skete alligevel, jeg tænkte, fuck hvor er hun bare lækker. Og så har vi problemet. Point of no return. Jeg tror også, at hun blev meget ked af det, da jeg afbrød kontakten, men jeg led virkelig når jeg var sammen med hende, fordi jeg nu ikke kunne få det andet jeg gerne vil - det er måske de følelser din har? Hun vil virkelig dig som ven, men vil også det andet, som jeg også gerne vil, og hvad gør man så? Hun ved, at du ikke er interesseret i mere end venner og så må man afbryde kontakten, selvom man fra starten også selv blot gerne vil være venner. Fortæl mig hvor jeg tager fejl, det er lidt for komplicerede følelser.

Seneste tråde