1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Veninde skal giftes: Jeg vil ikke med !

Veninde skal giftes: Jeg vil ikke med !

o94

o94

30 indlæg
  • Skrevet
Kære alle. Jeg sidder i den situation at min veninde skal giftes - men jeg gider helt ærligt ikke deltage. Det som er problemet er at jeg er blevet udnævnt til brudepige fordi hun ikke rigtig har så mange venner. Hun har 2 veninder ud over mig, og ingen søskende. Vi bliver nok 10 til brylluppet, som afholdes i udlandet. Problemet er ganske enkelt at jeg synes hun kræver alt for meget. Hun dikterer at: jeg skal holde tale til hendes bryllup, jeg skal arrangere hendes polterabend OG igår sagde hun at jeg skulle steppe op på trods af at jeg selv for blot 2 uger siden er flyttet til udlandet. Jeg er jo nærmest ikke landet, før at hun vil have at jeg skal være hendes veninde. Det virker simpelthen på mig, som om hun tvinger mig til at være en ligeså god veninde for hende, som jeg HAR LYST til at være overfor mine andre veninder. Problemet er at hendes forventninger til mig, ikke er nogle hun selv imødekommer når det er den anden vej rundt. Det skal lige siges at hendes bryllup først afholdes i slutningen af August. Jeg overvejer virkelig at sige at jeg ikke kan overskue at være den veninde hun mangler eller søger. Jeg har ikke lyst til at der skal presses forventninger hen over hovedet på mig, og min motivation for at planlægge den polterabend er dalet drastisk efter at hun nævnte det her med at jeg skulle "steppe op". Jeg synes simpelthen det er demotiverende at skulle agere veninde over en som opfører sig som en forkælet snotunge som er berettiget til mit venskab og min tid. Hvad gør jeg?
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Du melder fra nu, så hun ikke skal stresse over, at du pludseligt melder fra, når brylluppet nærmer sig. Jeg synes, du kan skrive cirka det samme til hende, som du har skrevet her, bare på en pænere måde. Måske er det bedst at afslutte venskabet. Det lyder ikke som om, du kan lide hende eller respekterer hende.
o94

o94

30 indlæg
  • Skrevet
Hej Gitte. Jeg har svært ved at se hvad der i min besked bærer præg af at jeg ikke respekterer hende? Er det fordi jeg forventer at hun ikke er berettiget til at gøre mig til hendes personlige slave eller??
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Det er hele tonen. Jeg får ikke fornemmelsen af, at du overhovedet kan lide hende.
Lily-pie

Lily-pie

187 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg er enig med Gitte det lyder ikke som om du holder særlig meget af hende.. det lyder hvertfald som om at hun ikke står særlig højt på “veninde listen” . Du kan også, på en stille og rolig måde snakke med hende om at du synes at hun har for høje forventninger til dig, og at du ikke kan leve op til de forventninger..

Seneste tråde