1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Veninde svarer ikke

Veninde svarer ikke

Fnia

Fnia

3 indlæg
  • Skrevet
Jeg har en veninde, som jeg er langt væk fra lige nu (jeg bor 6 måneder i udlandet). Hun betyder simpelthen så meget for mig og hun er altid den jeg tænker på, når jeg har noget på hjerte. Mit problem er, at hun simpelthen ikke svarer mig på nogle af de medier jeg kontakter hende på. Jeg kan se, at hun er aktiv på de sociale medier i al den tid hun er vågen. Det piner mig, at hun kan lægge en masse op på Instagram, men ikke svare mig. Jeg er klar over, at hun har en masse andre veninder som betyder alt for hende, men jeg føler mig simpelthen så overset og glemt. Skal jeg trække mig eller blive ved med at kontakte hende? Ind i mellem skriver hun, at hun savner mig og gerne vil ringe sammen, men så bliver det bare ikke til noget, selvom jeg forelægger muligheder for hvornår og hvordan. Hvad synes I jeg skal jeg gøre?
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville konfrontere hende med det... Hvis hun gerne vil være en god veninde, så vil hun vel også gerne svare dig, bare en gang imellem, ikke ?
Det er dog vigtigt at du får det sagt på en pæn måde, at du savner hende, og har brug for at snakke med hende om de her ting. Kvinder er heldigvis (i min erfaring), bedre til at håndtere følelser end mænd er, så hun burde kunne forstå din problematik, hvis du husker at fortælle hende om den....
SHN

SHN

103 indlæg
  • Skrevet
Jeg er enig i, at du bør fortælle hende, hvordan du har det med, at hun ikke svarer dig, og hvis hun så vælger ikke at svare på det heller, synes jeg bare, du skal lade hende være. Jeg har selv stået i samme situation, hvor jeg gentagende gange prøvede at kontakte en veninde, men ikke fik noget svar, og selvom det gik mig på, besluttede jeg til sidst helt at lade være med at kontakte hende, hvorefter hun skrev til mig efter et stykke tid. Om din veninde gør det samme, skal jeg ikke kunne sige, men ellers husk: Ikke noget svar er også et svar.

Mest populære tråde