1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Veninderne falder fra med alderen? Ensom?

Veninderne falder fra med alderen? Ensom?

Lou_Lou

Lou_Lou

734 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg føler over de sidste par år at jeg nærmest har "mistet" de veninder jeg havde. Eller jeg har dem jo stadig, men de har alle kæreste eller børn eller begge dele. Og jeg kan godt mærke at jeg som veninde, er kommet langt ned på prioriteringslisten. Jeg har aldrig været den type der havde et hav af venner. Få men gode venner. De sidste par år har jeg haft 3 gode og tætte veninder. Det er rigtig svært at få tid til at ses og det er egentlig også kun mig der tager kontakt. Jeg ser måske en af veninderne 1-2 gange i måneden (Max 2 gange) til kaffe eller lign. Min ene veninde plejede jeg at tage på ferie og roskilde festival med hvert år. Hun er ikke interesseret i roskilde festival længere, og ferie vil hun kun holde med sin kæreste.. Jeg spurgte så min anden veninde om hun måske ville med ud at rejse i år, men hun har børn som hun skal holde ferierne med når hun har dem, og når hun ikk har dem, holder hun ferie med kæresten. Hun fik kæreste for et halvt år siden og før det, lavede vi mange sjove ting sammen. Tog en tur i zoo, i byen, shoppeture osv. Når jeg prøver at få en aftale i hus om at ses, kan det kun være et par timer til kaffe i ny og næ, for de har så travlt. Jeg tvivler ikke på der er meget at se til, men jeg synes det er ærgerligt. Min sidste veninde ud af de 3, flyttede sammen med kæresten for et års tid siden og nu planlægger de bryllup og børn indenfor nærmeste fremtid. Jeg har kun set hende 4-5 gange på det år og hun svare ikke på halvdelen af de beskeder jeg skriver, fordi hun har travlt. Jeg er lige blevet single (og der er ingen af dem der har spurgt hvordan jeg har det), arbejder fuldtid, men savner virkelig at have nogen at kunne komme ud at lave nogle ting med. Jeg føler virkelig jeg "spilder" mit liv. Enten er jeg på arbejde og ellers er jeg bare hjemme. Før i tiden lavede jeg alt muligt sjovt og brugte mine fridage på at komme ud at opleve noget. Koncerter, teater, wellness ophold, go-cart osv. Nu har jeg ingen at gøre de ting med mere, og jeg føler mig faktisk ensom. Er der andre i samme båd? I så fald, hvad har I gjort?
Countmein

Countmein

92 indlæg
  • Skrevet
Er det muligt, at du kan møde nye venner gennem fritidsinteresser eller andet? og eventuelt satse på barnløse venner ? Det er jo fair at gøre, hvis man ønsker sig noget andet end det venner med børn ofte vil kunne byde ind med. Det lyder meget klassisk det du oplever for når veninder får mænd og børn
contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Hvor bor du henne? :) Alt efter hvor du bor er der en helt masse tilbud for folk som vil udvide deres vennekreds, det kommer bare an på hvad du er til! :) Det behøves ikke engang at være over en fællesinteresse, men bare det at møde andre, der måske også oplever det at være ensom. Jeg er selv begyndt at gøre brug af sådan et tilbud, og folk er virkelig søde - det har virkelig givet mig et selvtillidsboost.