1. Forum
  2. Debatten
  3. Dit liv
  4. Vokset fra sine venner?

Vokset fra sine venner?

anonym321

anonym321

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg er en 21 årig som er i gang med sit sabbatår og har de seneste måneder følt at jeg langsomt glider væk fra mine venner, jeg har lært at kende gennem de sidste par år. Jeg kan mærke, at deres interesser- det der for et år siden var fælles interesser bliver mere og mere intetsigende for mig. Bevares vi hygger os da, og sociale sammenkomsterne er jeg da også glade for, når jeg har været med. Men jeg ser ikke frem til det mere, og sidder ofte med en melankolsk følelse imens, simpelthen fordi samtalerne og den evige snak og fokus på alkohol er trættende for mig. 

Jeg glæder mig mere end nogensinde til at starte studie til sommer, mens de fortsat snakker om drukspil og planlægning af sommerferie, som skal handle om bytur og tømmermænd i varmen (hvis corona tillader det). 

Jeg vil lige så gerne sidde med 1-2 gode venner og snakke i timevis om alt og intet mere end en overgearet fest. I mit hovede er det lejlighed, indretning, arbejde og fremtid der fylder og ikke så meget om vi skal se den ene eller den anden film, engang i morgen, når det værste af tømmermændene er aftaget.

Jeg er både trist og føler mig splittet i situationen - for skal jeg bare acceptere at jeg er vokset fra dem og prøve at finde en ny vennegruppe, når jeg flytter, eller skal jeg tage mig sammen og accepterer at druk og lange, overgearede og larmende aftener og nætter er essencen af ungdom? 
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Flot skrevet :) Man skulle næsten tro at du var en kvinde på 35 med den dybe reflektion du har :) Jeg har også venner, af begge køn, hvor samtalerne er intetsigende for mig. Jeg er forfatter og mens de snakker druk tænker jeg over michio kakus "type 0 civilization" (altså lang historie kort; i det univers vi lever i, der er der ifølge ham 4 civilisationer, type 1 er 10000 år foran os i udvikling, type 2 er 100000 foran os i udvikling mens type 3 er en mio år eller mere foran os i udvikling. Type 1 kan rejse hen til sorte huller. type 2 kan rejse igennem sorte huller. type 3 kan skabe og flytte sorte huller. vi er... type 0). Men hvis man tænder for ens dumme tabloid tv så snakker de enten om paradise hotel og om turker har kastet den flaske i hovedet på hende eller ej samt om der mon dog ku være liv i rummet. Den kan altså være lidt tung nogle gange. Så: Kan sagtens følge dig. Måske kan min løsning bruges hos dig også: Jeg mødes bare mere med de venner som jeg har noget tilfælles med og lidt med de venner som jeg ikke har så meget tilfælles med. For et eller andet sted så har vi brug for kontraster i vores liv, vores hjerne fungerer faktisk bedst (nogens holdning) når den oplever kontraster, dvs. for at du kan reflektere over kaku skal du kunne reflektere over... undskyldig mig kim kadashians røv eller cloe k' minkpels. For der sker på en eller anden måde en "tømning af hjernen" der, lidt ligesom en win7 pc og så kører den perfekt efter en genstart. Så du HAR brug for meningsløs snak om druk & turkers paradisflaske i hovedet på hende den vist nok lysehårede pige jeg ikke kender navnet på. Så ja: begge dele, jeg synes at du skal åbne dig op for nye venner og nye mennesker generelt, men heller ikke glemme "baglandet". Jeg møder selv rigtig mange mennesker, gerne fra forskellige kulturer for at der bliver rørt noget i gryden deroppe og man ikke sidder fast i andedammen herhjemme, så hvis du også er en meget åben person, så skriver du bare :) Relationer kommer og går, hellere sige ja end sige nej for før eller siden, med lidt held, fordi du har åbnet så meget op alle steder (begge køn, forskellige kulturer mm.), sidder du blandt mennesker som du har mest muligt tilfælles med, men det er bare sådan jeg ser det, ikke at det er den rigtige/perfekte måde, men det er blot en ide til hvordan man evt også ku gribe din problemstilling an :)