1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Weekend kærester?

Weekend kærester?

AnonymeR

AnonymeR

34 indlæg
 • Skrevet

Er der nogen herinde med erfaring med weekend kærester? Altså forhold hvor man kun har mulighed for at mødes i weekenden pga f.eks. job? 

Kan det lade sig gøre? Hvordan??

anebanan_

anebanan_

13 indlæg
 • Skrevet

Jeg havde for nogle år tilbage et sådan forhold. Vi boede ca. 214 km fra hinanden og havde derfor også kun mulighed for at ses i weekendenerne, da vi begge var studerende. Vi var sammen i et års tid, da dette ikke var optimalt for os. Det var naturligvis ikke kun afstanden, der for os gjorde, at det ikke var optimalt. Det er meget udbredt, at have et langdistance, weekendforhold m.v og jeg vil da foreslå, at du springer ud i det og ser det an. Det kan jo være, at I formår at få et rigtig godt forhold! :-) 

Held og lykke 

playground

playground

17 indlæg
 • Skrevet

Nu er det kun midlertidigt, men min kæreste og jeg er netop lige blevet "weekend-kærester" og har været det i en måned so far.
Det kan sagtens lade sig gøre, og der er absolut ikke kun ulemper ved det. Man lærer virkelig at sætte pris på den anden og den tid man har samme, da den jo er sparsom. Dog er det vigtigt at få forventningsafstemt, hvor ofte man skal ses og hvorledes, så der ikke er en af jer, som føler sig overset. Sørg også for, at I i lige grad prioterer at se hinanden, så det ikke altid er på den ene persons præmisser, at man ses - det kan virkelig slide! 
Go for it - hvis I er skabt for hianden er afstand intet problem! :)AnonymeR

AnonymeR

34 indlæg
 • Skrevet

Tak, jeg må give det en chance, men synes godt nok det er stramt :P

anilara

[slettet bruger]

0 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
AnonymeR

AnonymeR

34 indlæg

Hvordan fik i så tiden til at gå nå i endelig så hinanden? For når jeg er sammen med min kæreste, har jeg mest lyst til bare at ligge og putte hele dagen for at nyde ham mest muligt, men sådan kan man jo ikke blive ved i længden :) 

anilara

[slettet bruger]

0 indlæg
Deleted
AnonymeR

AnonymeR

34 indlæg

Tusind tak for dine svar, havde brug for at høre det fra nogen der selv ved hvor hårdt det kan være! Jeg krydser fingre for at det kan komme til at fungere 

Kähler

Kähler

246 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Mig og min kæreste har været weekendkærester i næsten 5 år. Det er ikke så svært. Der er en del fordele. Såsom at man har tid til hver sit i hverdagene og ikke klæber op af hinanden som mange gør i nye forhold. Man lærer også at værdsætte og udnytte tiden man har sammen og lærer hurtigt at blive en rutineret tog og busrejsende :P

Jeg er på en måde glad for den afstand mig og min kæreste har haft selvom det har været pissehårdt og der har været tårer når der gik et måned mellem vi sås. Jeg er enig med anilara i at det hjælper når der er en udløbsdato. Det giver lidt et håb :)

Man skal bare husker kommunikere i hverdagene. Ringe til hinanden og fortælle om sin dag og bare snakke. Mig og min kæreste kan snakke i telefon i 2 timer om dagen. Det hjælper også at få tiden til at gå med sy holde sig beskæftiget med veninder og venner og familie. Man kan også bruge tiden på at planlægge sin weekend sammen med kæresten :)

foxxysuxx

foxxysuxx

1546 indlæg
 • Skrevet

Man vænner sig til det. Min kæreste og jeg ses nogle gange kun hver anden uge, but still, man vænner sig til det. Ja, det er RØV i starten, men efterhånden lærer man at "leve uden" den anden. Giv det et stykke tid og så føles det helt normalt (: