1. Forum
 2. Debatten
 3. Dit liv
 4. Womens konkurrencer

Womens konkurrencer

Juliee

Juliee

8 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej Veninder. Et lille spørgsmål...... er der nogle herinde som har vundet en af de mange konkurrencepræmie??. Vi er 6 veninder, som har været med i alle konkurrencerne, men kender ingen der har vundet, ville være rart hvis vindernavnene blev skrevet her på siden. mvh Juliee

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Har ihvertifald aldrig vundet noget

Signe

Signe

175 indlæg
 • Skrevet

Hej Juliee,
der er selvfølgelig vindere af vores konkurrencer, men vi lægger ikke navnene på siden af forskellige årsager. Dels mangler vi rent teknisk et modul, som vil kunne passe til offentliggørelse af navne her på siden, dels er det meget tidskrævende og dels er det ikke alle som ønsker at få navn og by oplyst på en offentlig tilgængelig hjemmeside. Men jeg vil tage det op til diskussion igen, for vi har også på mail fået flere henvendelser fra læsere, som ønsker at kende vindernavnene.

De venligste hilsner
Signe

Juliee

Juliee

8 indlæg
 • Skrevet

Hej Signe. Selvom, at der vindere, er det ikke sikkert, at det vundne kommer frem, der forsvinder så meget i posten, dem der stjæler, ved godt hvilke pakker, som kan forsvinde, uden at det bliver opdaget, fra for eksempel Jubii osv. Det er derfor, at flere skriver navn og by på vinderne. mvh Juliee

Signe

Signe

175 indlæg
 • Skrevet

Ja, det har vi også problemer med her - at gaver forsvinder med posten. Men jeg vil da prøve at tage det op igen, for det dur jo ikke at folk tror, at vi snyder med konkurrencerne.

Juliee

Juliee

8 indlæg
 • Skrevet

Det håber vi (6 veninder) at du får igennem, det er jo også spændende, at kigge på konkurrencesiden, om vi skulle have vundet.
Tusinde tak for dine hurtige og posetive svar.
Mvh Juliee

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

håber da ikke at folk tror i snyder så er de da godt nok ikke "for kloge" undskyld utrykket

Juliee

Juliee

8 indlæg
 • Skrevet

Kære Signe. Underligt, at netop iaften, efter at vi har skrevet sammen, tager Basta-TV2 problemerne med postdanmark op. Et par øreringe i æske + skum og indpakning + forsikret, var total ødelagt, Postdanmarks forsikring dække desvære ikke, ikke pakket godt nok ind.
De store firmaer, som Basta talte med var meget utilfredse med postdanmark, da mange at deres pakker simpelthen forsvandt eller blev ødelagt, men der var jo intet alternativt til postdanmark.
Personen fra Postdanmark, som skulle forsvare ovenstående, lød ret hjerne..., så det var ret pinligt at høre på ham.
Sikken en masse galle jeg kom af med.
Dette var kun til orientering.
De varmeste forårshilsner
Juliee

Chimichanga

Chimichanga

170 indlæg
 • Skrevet

Jeg har vundet noget...

Middelhede

Middelhede

38 indlæg
 • Skrevet

Jeg har også vundet ved Woman, men der er jo sikkert mange der deltager i konkurrencerne, så der er jo ingen garanti for at vinde. Det er jo også baseret på held.