1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Aflyst møde 3 gange i træk - hvad skal jeg gøre?

Aflyst møde 3 gange i træk - hvad skal jeg gøre?

TeKz

TeKz

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej, er en fyr på 25 år.

Sagen er den jeg har skrevet med en pige over 9 måneder, vi mødtes i starten og det døde lidt ud. Vi holdte kontakten over de 9 måneder og skrev stort set sammen hver dag. For 1 måned siden sprugte jeg om hun ville med ud og købe en gave til min mor, hun vælger at aflyse på dagen 4 timer før fordi det regner - der regnede så ikke de næste 4 timer. Hun fortæller så 1 uge efter efter det var fordi hun var bange for at vise føelser og at hun havde feøelser for mig. Jeg sagde at jeg havde det på samme måde og vi begyndte og skrive mere "romantisk" efter det. Jeg spørger hende så om vi skal være sammen en dag og aftale Lørdag. Det bliver Lørdag og en eller andet er kommet på skadestuen og hun er taget med, så hun aflyser igen. Hun siger hun er meget ked af det, og vi aftaler næste dag om aften. Om morgen har hun så feber men hun siger at hun håber det bliver bedre til om aften. Hun giver ikke rigtig en medling før jeg spørger ind til om hun har fået det bedre, som hun ikke har. Hun har vært jaloux hvis jeg fx har vært sammen med pige venner, så det er ikke sådan jeg føler det er pga interesse og hun skriver hvor meget hun har lyst til mig mm.

Er der nogle der ved hvad det her går ud på, eller hvad jeg skal gøre fremadrettet. Mvh  - spørg gerne hvis i har brug for mere info i konteksten - På forhånd mange tak :)!
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
"spørg gerne hvis i har brug for mere info i konteksten" Applause til dig for at skrive den, første gang jeg ser nogen herinde der spørger om modtager har forstået det du skriver eller om der skal flere detaljer på bordet :) Jeg har læst indlæg hvor der bare bliver kylet en masse ud og så regner folk med at det pr automatik giver max mening for modtageren - men fedt fedt at du spørger om det du har skrevet er for tyndt eller om der skal mere fyld på for at det giver mening :)) Du virker virkelig som en nice guy der fortjener en sød pige og ikke en der brænder dig af gang på gang fordi hun er SÅ usikker på sig selv. Jeg vil sige det på denne her måde: Nu lyder det jeg skriver nu en del upassende, da jeg her sætter lighedstegn mellem materielle ting (finans) og imaterielle ting (mennesker/hende) men prøv at se om du du kan fange hvad jeg mener alligevel. Du har skrevet med en pige i 9 måneder. Det er langt tid. Det svarer til at jeg lige nu, blot for trådens skyld placerer et 10 euro spil på England til at vinde over Danmark, og vi siger at de 9 måneder svarer til 90 minutter i en fodboldkamp. Min målsætning er, at inden for de 9 måneder, der skal jeg have hende / inden for 90 minutter der skal England føre over Danmark for at jeg kan sige, at det jeg gør er godt nok. Fører England ikke over Danmark når der er gået 90 minutter, skifter jeg strategi og går ud af markedet på den mindst omkostningsfulde måde. Har du hende ikke inden for de 9 måneder, skal du finde en måde at komme ud af jeres "forhold" på, på den mindst omkostningsfulde måde, sådan så du ikke taber mere, da du bruger tid og psyke på at jagte "gevinsten/hende" fordi det er fristende at forsætte og du føler, at du er SÅ tæt på. MEN - bedre at tabe lidt, end at tabe meget. Så her vil jeg vise, hvad jeg ville gøre, hvis jeg har spillet på UK til at vinde, og de stadig ikke har scoret mod DK når der er gået 90 minutter. Samme strategi bruger du i forhold til hende, du skal ud af kommunikationen med hende når den 9 måned er gået, også, hvis du ligesom her vil lide et tab, men tabet vil kun være 1 euro hvis du kommer ud af denne kamp/kommunikation i tide: https://gofile.io/d/r3ujac Tryk "have already vpn" hvis der kommer sådan en pop up og se videoen.
TeKz

TeKz

2 indlæg
Må indrømme jeg havde godt nok svært ved at forstå det der haha - men tak fordi du tog tiden :)