1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Afvise en dreng over besked - total no go

Afvise en dreng over besked - total no go

  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej 
Jeg er blevet rigtig tæt med en af drengene fra klassen og helt klart mere end en ven. Jeg har fortrudt, at det forhold vi havde,  er blevet til næsten kærester. Jeg vil gerne afvise ham, men hvis det skal ske, så er vi nødt til at være alene. Jeg har rigtig svært ved at finde et tidspunkt, hvor vi kan være alene, det eneste tidspunkt vi kan være alene på er når vi venter på bussen og det er maks 15 min. Vores busser går 1 gang i timen for os begge 2, så vi er nødt til at nå bussen. Nu er problemet at jeg har prøvet at vente på bussen sammen med ham, som vi plejede, men han skal hele tiden noget så han ikke skal med bussen. Det er efterårsferie i morgen og jeg bliver hentet fordi vi skal på ferie, så kan ikke nå at snakke med ham der. Han forventer vi skal være sammen i ferien, men vil helst ikke være sammen med ham, nu når jeg gerne vil afslutte det vi har sammen. Er det total no go at skrive det over en besked? vi bor begge langt væk fra hinanden og skal vente en time på bussen hvis vi skal mødes og snakke om det. What to do????
Emma Butterfly

Emma Butterfly

41 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes du skal skrive hvordan du har det til ham så du kan få det ud af verden hurtigst muligt og skrive at du ikke kan ses i ferien.
Håber du får formuleret en konstruktiv besked.
vh. 
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Nu når du nok ikke at læse svaret, men jeg synes at du skal skrive ham en sms inden dagen er omme og sige "hej, kan du snakke om noget i dag". Han siger "ja, hvad skal vi snakke om". Så siger du "kan ikke skrive det nu, kan vi mødes alene 12.00 i pausen ved rygeskuret, den hvor ingen kommer til". På denne måde er du sikker på at i er på tomandshånd. Husk at det sikkert lyder creepy for en pige, hvis han skrev det til dig, og ville mødes sådan, men for en dreng er det kun fedt, at i sikkert skal lave noget "ulovligt" som ingen skal kende til og derfor laver sådan en "skummel aftale bag det skumle rygeskur". Så han skal nok komme. Og hvis han ikke kan i frikvarteret, så aftal med ham at det skal være 13.00 midt i timen, og så siger i begge bare at i skal på toilettet. Og sig det så som det er der, bare husk at drenge har en tendens til at blive agressive og udadregerende mens i lukker jer inde. Dvs. hvis han siger noget grimt til dig, har det intet at gøre med dig, det er bare sådan vi er. Nogen skal have skylden, men det må aldrig være os selv. Det er sådan vi kommer over alle kriser meget hurtigt, for tænkt hvis vi vendte det indad, så ville vi sidde med sorg som jer i måneder. Groft sagt. Men her er det dig som er den skyldige, fordi du er "dum/forkælet/hysterisk/mærkelig" osv osv. Og så er han videre når han har sagt det. Så: tag det ikke så tungt, det han siger til dig. Og hvis han siger nej til at mødes, så skriv en besked ja og så er det i hvert fald 100% ok nu fordi du har forsøgt at lave en aftale i skoletiden først. Det skal nok gå, kram til dig :)