1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Andet valg ? hjælp mig

Andet valg ? hjælp mig

ztuhr

ztuhr

1 indlæg
 • Skrevet
Hej alle sammen Jeg står lidt i et dilemma, det er sådan at min kæreste forlod mig for godt 5 dage siden. Og hendes begrundelse var at hun gerne ville finde sig selv. Men vil gerne starte lidt ud med at fortælle min histore for at håbe at jeg kan få det rigtige svar om jeg skal blive ved med at kæmpe eller om det overhoved er det værd. Men vi havde været sammenn i 6 måneder, hvor efter hun gjorde det forbi med mig. Vores forhold har været virkelig godt de første 4-5 måender og der har ingen tegn været på det skulle gå i opløsning på denne måde, men den dag kom desværre. Det skal siges hun er en meget stille type og bange for at gøre andre kede af det. Men under den sidste måned har jeg bare kunne mærke der var noget galt, og hver gang jeg spurgte om der var noget, fik man bare svaret nej eller ( bare en dårlig dag) Men til sidst, dagen efter hun gjorde det forbi, sagde hun at det var fordi hun havde manglet støtte fra mig, og havde derfor fået støtten fra hendes eks kæreste de sidste 3 dage, og hun fortalte det ikke til mig. Men at han var der for hende når der var noget. Hun fortæller mig så hun gerne vil finde ud af hvad hun vil, og det gælder også med at skulle se hendes eks kæreste for at finde ud af om det er venskab eller hvad det bliver til. Men jeg står så her tilbage og føler mig lidt som et "andet valg" , men kan ikke slippe hende fordi jeg elsker hende så meget. Hvad skal jeg gøre ? lade hende være eller ? Det skal siges vi taler stadig sammen om dagen i telefon og skriver sammen.
ztuhr

ztuhr

1 indlæg
 • Skrevet
Og glemte at skrive, at hendes eks kæreste faktisk er i et forhold med en, men de også bare har problemer. Og at han var hendes første kæreste.
Flowerpot

Flowerpot

29 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Det er jo ikke dit valg, at din kæreste skulle gå til sin eks for at finde støtte til det hun har problemer med. Synes det havde været oplagt at bruge dig, hendes kæreste til det. Medmindre hun ikke er rigtigt interesseret mere og/eller har følelser for ekskæresten. Det kunne det tyde på og så ved jeg ikke, hvad der er at gøre.
1987-male

1987-male

2800 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hun tager ham, fordi der også er problemer i hans forhold. De er sammen 6 måneder og så render hun evt til dig for at finde støtte. (Man går ikke tilbage til en fuser, der er en grund til at de gik fra hinanden første gang). Jeg synes, at du skal finde dig en anden, for den eneste måde du reelt kan få hende tilbage, er at hun skal føle, at hun har mistet dig. Og fake det ikke, kvinder kan lugte det på en kilometers afstand, hvis du reelt er interesseret, men bare lader som om, at du vil slutte det helt nu. Skriv på en pæn måde, at du gerne vil videre nu, føler du, sådan så hun forstå, at du ønsker at stoppe kontakten helt, dvs. komme over hende bla bla bla, at det er hårdt for dig, alt det her, bla bla bla. Det er win win for dig. Siger hun ok, og i stopper alt kontakt, super, find en der ikke render til sin eks hver gang der er problemer i jeres forhold og snakker med dig i stedet. Siger hun, "jeg synes at vi skal tale om det" --> så har hun droppet sin eks og vendt tilbage til dig, giv den så en sidste chance :) Min holdning :)
Miss J

Miss J

58 indlæg
 • Skrevet
Synes allerede du gør hva du kan du støtter hende ved,at være forstående,og respekterer hun har brug for noget tid til,at mærke sig selv,og er stadig tilgængelig,men husk,at tænke på dig selv nu tror ikke det nytter noget,at presse hende ligenu,men synes du skal sætte en grænse indeni dig selv for hvor grænsen går......fortsæt dit liv,og dine rutiner,eller kom videre med det synes hun skal komme til dig for,at vise,at hun vil dig ikke omvendt.........
AA

AA

2 indlæg
 • Skrevet
Enig med male. Men synes ikke rigtig du skal give hende en chance.... Hun lyder som en der ikke er helt stabil. Det der med at finde sig selv ændre sig når hun ser du har fundet dig en kæreste og er glad....

Seneste tråde