1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Arbejdsløs/dårlig humør

Arbejdsløs/dårlig humør

StinePus

StinePus

8 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste blev fyret fra sit job for 4 måneder siden. Siden er gået dybere og dybere ned i sit sorte hul. Har prøvet og være der for ham og snakke med ham om det men får kun skæld ud for det. Jeg passer mine børn, som vi ikke har fælles, passer mit job ordner ALT der hjemme og økonomien. Nu er han begyndt og sidde med sin computer, mobil eller PlayStation hele tiden og især PlayStation. Og prøver jeg på noget bliver han sur. Sidst vi skændtes blev han så sur at jeg endte med at sige at hvis der er så mange problemer så skal han da være velkommen til at gå. Svaret var at det har han ikke råd til. Så nu føler jeg at han bruger mig som en sikkerhed da jeg tjener penge og han dagpenge. Spurgte ham for et par dage siden om han er her fordi han elsker mig. Han svaret at det burde jeg jo selv vide. Men hvordan? Jeg kan jo ikke mærke det. Mærker kun hvor ked af det jeg er. Er der nogen der har stået i samme situation eller kan komme med gode råd?
vaniljestang

vaniljestang

356 indlæg
  • Skrevet
Hold da op, det lyder ikke godt. Men har brug for lidt flere informationer. Kunne godt lyde til han er i dyb krise over at miste sit job. Er han typen der har lagt hele sin identitet i sit job? For nogle, kan det hvertfald betyde så meget at de føler sig som et nul og har det så dårligt over det, at de lader det gå udover andre. Ikke at det er iorden på nogen måde, men det kan være en reaktion. Hvordan var han før han mistede sit job? Tog han del i hjemmet osv? Søger han nyt job? - Hvis han slet ikke gør noget (søger nyt job, vil snakke, hjælpe) osv. Så synes jeg ærligtalt du skal sige til ham ligeud at du er rigtig ked af hans opførsel, og at du har brug for han tager del i hverdagen derhjemme. At du har forsøgt at snakke med ham om det, og du føler dig afvist. Hvis han hidser sig op over det, så ville jeg sige at NU skal den adfærd ændres og ellers er det ud. Om han har råd eller ej, det er ikke dit problem. Så må han sgu tage noget ansvar. Sig du ikke kan leve med ham, når han opføre sig sådan og der skal andre boller på suppen hvis han skal blive.. Hvis du bare lader det fare og ikke siger fra, så tror jeg bare han bliver i sin bobbel og føler det er okay at være sådan..
StinePus

StinePus

8 indlæg
1000 tak for svaret. Det hjælper altid. Jeg er nået det hen nu hvor jeg ikke vil ham mere. Han har altid været sådan de par år og jeg tror ikke det bliver bedre. Han søger job og skal da også starte på et kursus til marts...men nu kender jeg ham så godt at jeg ved hvordan det vil fortsætte med at blive. Han har været på kursus=han er træt...jeg har været på job=jeg ordner resten der hjemme. Jeg gider det bare ikke. 41 år og sidder og spiller PlayStation i 10-12 timer hver dag. Så må han jo også have taget et valg selv og det er ihvertfald ikke mig

Mest populære tråde