1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Burde jeg give slip på ham?

Burde jeg give slip på ham?

gab

gab

31 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg mødte S på en datingsapp for 6 år siden og så havde vi noget kørende on/off hvor vi stoppede kontakten flere gange. Undervejs fik S en kæreste hurtigt efter han droppede mig sidste gang for 4 år siden. Der blev jeg meget såret men så mødte jeg en skøn fyr noget tid efter som blev min første kæreste. Han samlede mig op fra bunden og vi havde mange ting til fælles. Vi flyttede sammen senere men så slog jeg op med ham pga hans psykiske sygdom sidste år som blev for meget for mig til sidst. 

Dog skrev S pludselig til mig nogle måneder inden bruddet for han var blevet single.

Et halvt år efter bruddet blev jeg bange for at blive såret igen, fordi jeg blev meget usikker om S ville mig. Så stoppede jeg kontakten med ham og der gik nogle uger senere. Så gik han tilbage til eksen! jeg blev meget vred og såret og skrev hvorfor når jeg har ventet på at det blev til noget med os to i flere måneder. Det var fordi han ikke vidste hvor seriøst det var med os to..

I året mødte vi i byen og kom til st kysse hinanden. S skrev efter at han var blevet single inden vi kyssede, men jeg troede ikke på ham for jeg tjekkede hans kæreste eller ekskæreste på google at de bor sammen. Men så kunne jeg ikke finde hende på fb mere efter jeg spurgte S om det, men han svarede ikke rigtigt på det. Så stoppede jeg kontakten med ham igen men så skrev jeg til ham igen før sommeren. Der blev meget bedre efterhånden med os.

Men kunne mærke at jeg er utålmodig efter at se hvor vi står. Men han sagde at han ville arbejde mindre efter sommeren og ville ses mere. Men der skete ikke noget. 
Men han skrev meget om at hvis det bliver seriøst med os, vil han smide alt på stedet og bruge tid med mig osv. 
Det er altid mig der tager intitiativ til at spørge om vi kunne ses men han havde travlt med arbejdet og ikke har overskuddet til det. Jeg kom til at have sex med en anden på et tidspunkt, selvom vi havde aftalt at ikke have noget kørende med andre. Han blev meget usikker fordi andre har været ham utro flere gange. Jeg undskyldte.

Hver gang jeg spurgte om at sove hos ham men der kom altid forhindringer i vejen. Har mistanke om at S bor stadigvæk sammen med kæresten/ekskæresten og derfor har de deres navne sammen på skiltet på lejligheden. Jeg fandt ud af hvor han bor. Han sagde at det var pga noget med bostøtte men hun bor ikke der. Kun for at sove der nogle gange og så sover han hos venner når hun er der. Jeg ville spørge ham ansigt til ansigt om det mere, når vi ses..

jeg er meget jaloux over at S har stadigvæk kontakt med hende fordi han har været sammen med hende 2 gange. Er bange for han går tilbage til hende igen. Desuden tjekker jeg hele tiden om når han er aktiv på fb, så undrer jeg mig over at han ikke svarede på min besked med det samme, men svarede først nogle timer senere.
Faktisk mødtes vi kun 4 gange i året selvom vi bor i samme by med 15 min afstand. Forstår godt han har altid travlt med jobbet men forstår ikke at når han har stærke følelser for mig men har ikke tid til mig?
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
"Det var fordi han ikke vidste hvor seriøst det var med os to..". Og så går han tilbage til eksen? Come on, han er ikke sammen med en kvinde fordi han vil hende, men fordi han bare skal have en eller anden. Det samme med dig, hvis han pludselig "vil" dig igen en dag. Han er aaaaalt for useriøs. Og du går op i ham, ellers ville du ikke skrive dette indlæg. Giftig kombination. Du vil ham, han vil ikke dig. For hvis det passer ham, går han bare tilbage til en eller anden gammel eks sådan bare lige. Og sådan kan i køre hele livet. Få fast grund under fødderne. Kom væk fra alt dette, og det kan kun gå for langsomt :) Svar ikke på hans beskeder mere :)
gab

gab

31 indlæg
  • Skrevet
Det har du nok ret i.
i sidste uge sov vi sammen og havde sex første gang efter 4 år. Jeg følte at det var godt og vi puttede sammen osv.
Jeg er ikke altid god til at åbne sig op for folk i virkeligheden men det tager tid for mig at vænne sig og blive tryg. Så kan jeg vise min personlighed efterhånden..
så skrev han nogle dage efter at han vil mig men er tvivl om kemien. Jeg blev frusteret for hvis vi havde mødtes ofte og tidligere, kunne vi have fundet ud af om vi ville hinanden og kemien. Han har haft rigelig af tid til at ses i et halvt år selvom han arbejder meget. Men hver fredag øver han med bandet og har altid fri der. Og jeg ved at han selv beder om ekstra arbejde..

Jeg vil ikke droppe ham fordi jeg vil fortryde det før eller siden. Så jeg vil hellere have han skal droppe mig og blokere mig på sociale medier. Så kan jeg ikke skrive til ham mere. På den måde kan jeg ikke gøre noget ved det.
Dog kan han finde på at skrive igen til mig på et tidspunkt og er nervøs for at starte forfra ..
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
Han dropper ikke dig, han bliver ved sådan her hele livet. Så hvis du vil det sådan her, så kør videre.
gab

gab

31 indlæg
  • Skrevet
Nej det vil jeg ikke. Er ved at være træt af det og kan mærke at det tager energi ud af mig..
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
ja, så lad være med at svare til ham mere :)