1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Depressiv date, hjælp

Depressiv date, hjælp

Pågen

Pågen

8 indlæg
  • Skrevet
Jeg ses med en fyr, der er depressiv. Han tar medicin mod det og er i behandling. Men jeg kan overhovedet ikke læse ham. Med denne tråd henvender mig nok primært til folk der har haft en depression selv eller har haft det tæt på. Blir det for hårdt for mig selv, hvis jeg indleder noget med ham nu? Jeg synes allerede, at det er lidt hårdt, for det virker som om, at han kun kan fokusere på sin egen lille verden pt og spørger ikke ind til, hvordan jeg har det eller hvad jeg laver. Jeg har meget shit selv at se til, så dummer jeg mig ved at forvente, at det her kan blive til noget godt lige nu? Jeg er glad for ham, men kan ikke bære hele verden på mine skuldre.
nyligsingle

nyligsingle

184 indlæg
  • Skrevet
Hvis han allerede i starten er sådan, så vil jeg sige at det kun bliver værre med tiden. For jo mere du lærer ham at kende, jo mere vil han åbne sig. - jeg har selv haft depression, så ved hvordan det føles. Og hvis han ikke har overskud til at spørge ind til dig og kun fokusere på hans egen verden, så lyder det til at han ikke burde at date, men derimod arbejde med sig selv, så han kan få det bedre.
Pågen

Pågen

8 indlæg
  • Skrevet
Han var rigtig game i starten og glad og sjov, og kontaktede mig og svarede, når jeg skrev. Pludselig blev han meget presset og aflyser aftaler med mig, skriver ikke, ringer ikke tilbage og undskylder med, at han er i mærkeligt humør.
Pågen

Pågen

8 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Han kan godt tage på druk med sin bror. Men ikke ses med mig for tiden. Og det sårer mig. Det virker også som om, at alkoholen slår ham helt ud.
Pågen

Pågen

8 indlæg
Deleted

Mest populære tråde