1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Er alt håb ude, når en pige friendzoner en fyr?

Er alt håb ude, når en pige friendzoner en fyr?

Indyfan

Indyfan

14 indlæg
  • Skrevet
Ja, det er mig, der har lavet flere indlæg om en pige fra Tinder, der ikke vidste, hvad hun ville. For nyligt kom hun frem til, at hun ikke har andet end platoniske følelser for mig. Okay.. Så er den jo afgjort.
Jeg blev bare rigtig ked af det, eftersom jeg aldrig har haft noget kørende med en pige før..Jeg har døjet meget med stor generthed og ensomhed i mine teenageår og har desuden en asperger-diagnose, der kan have spillet ind. 

Hun har flere gange nævnt, at hun gerne vil have en relation til mig uanset. Problemet er bare, at vi har haft kontakt i over et år og jeg fik allerede følelser for hende sidste år. Derfor sagde jeg til hende, da vi mødtes for nyligt, hvilket var det første møde i halvanden måned, at jeg ikke kunne være venner, og hvis hun ville være venner, så måtte hun sgu pænt vente på, at jeg engang blev klar til dét, da jeg var forelsket i hende, og dét ved hun godt..

Det er ellers ærgerligt, for hende pigen og jeg har fælles humor og værdier og ja bare en virkelig god kemi, hvilket jeg som lidt af en outsider sjældent oplever med hverken drenge eller piger.. 

Hun har nærmest lokket i sin besked med afvisningen, at hvem ved, om vi måske kan blive et par om 1-3 år.. Suk.. Jeg tænkte, at det var i bedste fald naivt af hende. Hun er kun 21 år mod mine 29 btw.. Ligeledes sagde hun nu her ved vores møde, at "folk kan jo ændre sig..." og hun sagde vist noget om, hvorfor jeg ikke ville give det mere tid?
Hun nævnte også noget med, om det mon var fordi, vi aldrig gik hele vejen og havde sex, der har spillet ind.. Vi har rørt hinanden intimt uden undertøj på og dryhumpet
, men ikke mere end dét. Jeg blev lidt vred da hun sagde dét med sex, i hvert fald indvendigt, da hun ved, at jeg er jomfru, og jeg foreslog faktisk sex i efteråret, men hun ville først finde ud af, hvor hun stod følelsesmæssigt. Desuden ved vores sidste date hjemme hos mig i maj, lagde jeg op til det fysisk, hvilket kom bag på hende på trods af, at hun har givet mig en håndtrold flere gange og dryhumpet flere gange, men hun var altså ikke forberedt med p-piller, og mine kondomer var ikke nok, fordi hun havde dårlige erfaringer, med, at de flækker.. Så jeg tænker wtf... 

Jeg har hørt om venner, der blev kærester, men hvad siger I piger, er det ikke meget sjældent, at en fyr, man har friendzonet bliver en kæreste?

I al fald ved jeg, at jeg ikke vil have kontakt med hende lige foreløbigt. Jeg skriver også med andre piger nu, så jeg har mere eller mindre opgivet hende.. Hun sagde, at hun ville blive meget såret, hvis jeg slettede hende på Facebook og Instagram, hvilket jeg ikke har gjort. Men jeg har gjort det meget klart overfor hende, at hun ikke skal kontakte mig, for jeg vil ikke bare være venner..