1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Er alt håb ude, når en pige friendzoner en fyr?

Er alt håb ude, når en pige friendzoner en fyr?

Indyfan

Indyfan

14 indlæg
  • Skrevet
Ja, det er mig, der har lavet flere indlæg om en pige fra Tinder, der ikke vidste, hvad hun ville. For nyligt kom hun frem til, at hun ikke har andet end platoniske følelser for mig. Okay.. Så er den jo afgjort.
Jeg blev bare rigtig ked af det, eftersom jeg aldrig har haft noget kørende med en pige før..Jeg har døjet meget med stor generthed og ensomhed i mine teenageår og har desuden en asperger-diagnose, der kan have spillet ind. 

Hun har flere gange nævnt, at hun gerne vil have en relation til mig uanset. Problemet er bare, at vi har haft kontakt i over et år og jeg fik allerede følelser for hende sidste år. Derfor sagde jeg til hende, da vi mødtes for nyligt, hvilket var det første møde i halvanden måned, at jeg ikke kunne være venner, og hvis hun ville være venner, så måtte hun sgu pænt vente på, at jeg engang blev klar til dét, da jeg var forelsket i hende, og dét ved hun godt..

Det er ellers ærgerligt, for hende pigen og jeg har fælles humor og værdier og ja bare en virkelig god kemi, hvilket jeg som lidt af en outsider sjældent oplever med hverken drenge eller piger.. 

Hun har nærmest lokket i sin besked med afvisningen, at hvem ved, om vi måske kan blive et par om 1-3 år.. Suk.. Jeg tænkte, at det var i bedste fald naivt af hende. Hun er kun 21 år mod mine 29 btw.. Ligeledes sagde hun nu her ved vores møde, at "folk kan jo ændre sig..." og hun sagde vist noget om, hvorfor jeg ikke ville give det mere tid?
Hun nævnte også noget med, om det mon var fordi, vi aldrig gik hele vejen og havde sex, der har spillet ind.. Vi har rørt hinanden intimt uden undertøj på og dryhumpet
, men ikke mere end dét. Jeg blev lidt vred da hun sagde dét med sex, i hvert fald indvendigt, da hun ved, at jeg er jomfru, og jeg foreslog faktisk sex i efteråret, men hun ville først finde ud af, hvor hun stod følelsesmæssigt. Desuden ved vores sidste date hjemme hos mig i maj, lagde jeg op til det fysisk, hvilket kom bag på hende på trods af, at hun har givet mig en håndtrold flere gange og dryhumpet flere gange, men hun var altså ikke forberedt med p-piller, og mine kondomer var ikke nok, fordi hun havde dårlige erfaringer, med, at de flækker.. Så jeg tænker wtf... 

Jeg har hørt om venner, der blev kærester, men hvad siger I piger, er det ikke meget sjældent, at en fyr, man har friendzonet bliver en kæreste?

I al fald ved jeg, at jeg ikke vil have kontakt med hende lige foreløbigt. Jeg skriver også med andre piger nu, så jeg har mere eller mindre opgivet hende.. Hun sagde, at hun ville blive meget såret, hvis jeg slettede hende på Facebook og Instagram, hvilket jeg ikke har gjort. Men jeg har gjort det meget klart overfor hende, at hun ikke skal kontakte mig, for jeg vil ikke bare være venner.. 
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan godt huske dine tråde. Er ked af, at jeres afklaring ikke fik det resultat, du ønskede dig, men som det er nu synes jeg, at det er godt, at du er begyndt at skrive med andre piger, så du kan få fokusset væk fra hende. Hun virkede ikke interesseret nok (sådan som du beskrev situationen) og synes, at du har spildt nok tid på hende. Det er også en god beslutning ikke at have kontakt, så længe du er forelsket i hende. Det gør bare ondt.

Om det kan blive jer på et senere tidspunkt kan ingen spå om, men jeg tror, at det er naturligt, at du spekulerer over det her til at begynde med. Det tager tid at slippe en person, man har så mange følelser for og selvfølgelig ønsker og håber du, at det engang kunne være anderledes.

Jeg kan desværre ikke bidrage med mange erfaringer, men jeg har prøvet en enkelt gang, at en fyr jeg havde friendzonet pludselig begyndte at flirte og det var ikke rart, men bare akavet og over grænsen.

Til det du skriver med, at du har asperger, det har jeg også (blandt andet) og min erfaring er, at der vil være nogle der trækker sig. Jeg har altid været typen, der har haft få nære venner og kærester, men dem jeg så til gengæld har i mit liv er virkelig nogen, jeg føler jeg kan regne med. Det passer nok ikke så meget ind her, men jeg læste engang et citat med "Ærlighed giver dig ikke mange venner, men til gengæld de rigtige". Jeg tænker her på det med nogle gange at være "ufrivillig" ærligt, du ved når man på grund af sin asperger kommer til at sige lige hvad man tænker, og først bagefter indser, at det ikke var så velvalgt et tidspunkt og at du måske skulle have sagt noget andet. Jeg tænker, at det er det samme både med dating og socialt, nogen kan rumme en andre kan ikke. Men nu kommer jeg nok lidt for langt væk fra emnet. 
Indyfan

Indyfan

14 indlæg
Tak for svar.

Hun virkede lettere berørt, da hun tørrede øjnene, da jeg fortalte, at jeg måtte stoppe kontakten, hvis hun kun ville være venner.
Vi har jo nok opbygget noget, der minder om et bedste ven-relation, hvad angår fortrolighed, og jeg holder jo utroligt meget af hende, hvilket hun også fik at vide flere gange.

Hvad angår ærlighed, så ja, så har jeg tendens til at sige, hvad jeg helt ærligt føler og på den måde komme til at overdele.. Det har desværre kommet til udtryk i fht hendes tidligere relationer til fyre, men det er også meget forståeligt, når hun jo længe har givet udtryk for, at hun ikke ville mig 100%..  Men ja, selvfølgelig burde jeg acceptere hendes fortid og så tie, hvilket jeg også har tænkt mig fremadrettet

Jeg håber, at jeg en dag kan genoptage kontakten med hende, for jeg holder virkelig meget af hende. 
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
Hvis i har meget til fælles og har en stor fortrolighed, tænker jeg bestemt ikke, at det er urealistisk, at i en dag igen kan få en god relation. Du skal bare lige igennem dine følelser for hende og skuffelse over, at det ikke blev som du håbede. Det skal nok gå :) 
Indyfan

Indyfan

14 indlæg
  • Skrevet
Jo tak, jeg håber bestemt også, at vi kan genoptage relationen på et tidspunkt. Jeg gjorde det klart, at jeg ikke kan have kontakt lige nu, hvor jeg er meget forelsket i hende. 
Nu lader jeg også være med at slette hende på sociale medier, eftersom hun skrev, at dét ville såre hende meget, så forhåbentligt vil hun heller ikke bære nag. Men hun sagde jo, at hun forstod godt, hvorfor jeg måtte trække mig. 
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
Der er jo ikke noget at bære nag over. I er i god forståelse kommet frem til, at I ikke skal være kærester, selvom du havde ønsket det. Sådan kan det jo gå.