1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Er han en rebound?

Er han en rebound?

Emma3683

Emma3683

46 indlæg
  • Skrevet
Hej piger. Sagen er den, at jeg sidste sommer gik fra min kæreste som jeg var sammen med i 3 år. Vi var egentlig enige om, at det ikke gik så godt, og at vi måske bare var forskellige, men jeg tog det sidste skridt og valgte at gøre alvor af snakken. Da vi først gik fra hinanden fortrød jeg faktisk meget hurtigt, og skrev til ham om vi skulle give det en chance til. Det var han på det tidspunkt ikke interesseret i, og han havde brug for tid til at tænke. Det er forståeligt, og det vidste jeg jo inderst inde også godt at jeg også havde. Jeg møder sådan forholdsvis hurtigt en ny fyr, som jeg bliver rigtig glad for. Alle de problemer jeg havde med min eks-kæreste som var grundene til at vi slog op, er der slet ikke med ham her. Vi har snakket sammen i ca. 6 måneder nu, og jeg synes bare vi bliver mere og mere glade for hinanden som tiden går. Men min eks-kæreste er faldet ned i et meget dybt hul. Han fortryder inderlidt at vi gik fra hinanden, og han vil rigtig gerne være sammen med mig igen. Jeg prøver hele tiden at minde mig selv om de dårlige ting ved forholdet, hvorfor vi gik fra hinanden osv., og imens jeg har været sammen med den her nye fyr har jeg slet ikke haft lyst til at gå tilbage til min eks. Men jeg begynder at savne ham, men ikke fordi jeg savner forholdet med ham, men jeg ved at han er rigtig ked af det, og i og med vi blev enige om at gå fra hinanden så var der heller ingen sure miner. Han var min bedste ven igennem 3 år, og det gør rigtig ondt på mig at se ham være så ked af det. Jeg føler at det er selvisk at jeg ikke går tilbage til ham, fordi jeg ved det ville gøre ham glad, men jeg ved også inderst inde at vi vil falde tilbage i de samme vaner, og at alting nok med tidens gang skal blive det samme. Derfor går jeg altså ikke tilbage til ham, og vælger at holde minimal kontakt. Men... min nye fyr. Jeg er vanvittigt glad for ham, og har gået og tænkt på, at jeg nok er begyndt at elske ham. Jeg ved at han er glad for mig, og han behandler mig meget bedre end min eks. Det hele virker så godt, og jeg tror virkelig på det her. Men det er også lidt for godt til at være sandt, ikke? Kort tid efter et forlist forhold møder jeg drømmemanden, som behandler mig så godt, og som jeg bliver småforelsket i. Jeg har læst omkring på nettet, og det virker som om at i de fleste rebound forhold er personen som har en rebound klar over, at det ikke er forevigt, og at det kun er et plaster på såret. Jeg er bare bange for, at jeg ikke kan se igennem om det er rigtigt eller en rebound for mig, og jeg er bange for om nogle måneder at falde ned fra den lyserøde sky og begynde at indse at det var en rebound, og at jeg faktisk kun har distraheret mig selv, og slet ikke bearbejdet mit brud som jeg burde. Kan man være blind overfor om det er en rebound eller ej? Det føles ikke som en rebound, men det er det måske?
anothergirl

anothergirl

785 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej, Jeg synes ikke, at du skal bekymre dig om, hvorvidt din nye flirt/kæreste er en rebound. Du kan jo godt lide ham. Nyd at være sammen med ham og at han gør dig glad og behandler dig godt. Alting i verden er ikke "skemalagt" og han behøver altså ikke at være en rebound :-) Du skriver også, at din eks og dig var ret afklarede i forhold til at afslutte forholdet. Du har derfor allerede været mentalt parat og forberedt dig til en afslutning inden i slog op, og derfor har du måske ikke behøvet at "sørge" efterfølgende.
Misskalla

Misskalla

53 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg vil give anothergirl ret, jeg tror heller ikke at du skal bekymre dig. Hvor er det bare dejligt og fantastisk for dig at du har mødt din drømmemand, efter at have været i et forhold der ikke har godt. Kan godt forstå at det stadig kan være svært, at du ved din eks er ked af det. Men det må endelig ikke ødelægge din lykke med din nye kæreste. Jeg kan stadig efter næsten 3 år savne min eks, som jeg også var sammen med i mange år, men jeg ved det var den rigtige beslutning ikke at skulle være sammen med ham. Trods det at jeg måske vil savne ham mange år frem endnu, men jeg lærer at leve med det. Han betød meget for mig, så derfor synes jeg heller ikke det er unormalt at savne ham lidt engang imellem.

Mest populære tråde