1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Er min kæreste illoyal?

Er min kæreste illoyal?

Loyaltyfirst

Loyaltyfirst

1 indlæg
  • Skrevet
Har brug for nogen til at hjælpe mig med at tænke klart... Sagen er den, af min kæreste (en kvinde) og jeg var i byen i lørdags, til hendes venindes fødselsdag. I byen møder jeg en af hendes andre veninder, som jeg ikke har det bedste forhold til, da hun har valgt at udtale sig meget uheldigt om både min søn og min livsstil. Jeg bærer nag og det indrømmer jeg gerne, jeg ignorerer hende når jeg møder hende. Men hun valgte så at komme hen til mig i byen og spørge, om jeg stadig var sur på hende, og det kunne jeg jo så bekræfte. Det endte med at hun skubbede mig væk, ikke voldsomt, bare virkelig provokerende. For ikke at lave noget drama besluttede jeg mig til at tage hjem, jeg var virkelig vred og ked af det. Fortæller dette til min kæreste, som meget gerne vil blive i byen med sine venner. Så jeg går alene hjem, hvilket tager næsten en yime. Ikke på et eneste tidspunkt skriver eller ringer hun og spørger om jeg er ok eller om jeg er kommet godt hjem. Næste dag fortæller hun at de hyggede sig rigtig meget, hun kom først hjem efter 5. Og så synes hun i øvrigt det er træls for hende at jeg er uvenner med hendes veninde... Og så er det jeg bare tænker, fuck hvor er hun illoyal! Det vigtigste for hende er ikke mig, men hendes veninder og mit velbefindende er ikke en førsteprioritet for hende. Det kan godt være at jeg stiller høje krav til loyalitet, men kræver intet jeg ikke giver tilbage tifold. Har et motto der hedder, I will support you even when you are wrong, just to prove my love is strong. Er jeg helt galt på den her?
o94

o94

20 indlæg
  • Skrevet
Hvis jeg skal være helt ærlig så synes jeg virkelig du er selvcentreret. Helt ærligt. Tænk at du ikke engang på hendes fødselsdag kan bide din bitterhed i dig. Jeg kan da godt forstå at du synes det er træls med en veninde som ikke kan lide dig, - men faktum er bare at du må acceptere hende ligesom at hun må acceptere dig. Selvfølgelig skriver hun ikke til dig. Du har valgt at gå fra din egen kærestes fødselsdag - når du i virkeligheden burde være hendes største supporter og især være der på HENDES dag. Så ja - du er HEL gal på den her. At du sammentid forventer at hun retter opmærksomhed på dig på HENDES dag taler jo for sig selv.
Lily-pie

Lily-pie

125 indlæg
Læs før du skriver, det var ikke kærestens fødselsdag, men kærestens venindens fødselsdag.....
Lily-pie

Lily-pie

125 indlæg
  • Skrevet
Altså for mig vil det være utilgiveligt at nogen som helst skubbede min kæreste. Der er ikke nogen der skal gøre min kæreste noget.. Nu ved jeg jo ikke hvorfor dig og veninden er uvenner, så hypotetisk kunne det godt være at det var dig der var forkert på den og skulle undskylde til veninden, men selvom det er situtationen, så er det stadig ikke okay, at veninden skubber til dig, jeg synes det var helt rigtig at du gik, og at det lidt lyder som om at der ikke er meget forståelse fra din kæreste af..😕