1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Farvel til kysseoverfald

Farvel til kysseoverfald

Metterahr

Metterahr

1 indlæg
  • Skrevet
Jeg har mødt en rigtig flink fyr over tinder. Vi har sovet sammen et par gange og været sammen ca 10 gange. Mit dilemma er, at jeg føler jeg bliver overfaldet hver gang vi er sammen. Han hiver altid min arme op over hans skuldre, mens han nærmest tvinger mig op af en dør, hvor han kysser mig. Jeg føler det nærmest som et overfald. Mit problem er bare at jeg også synes han er sød og jeg vil gerne prøve at have en kæreste. Men jeg når ikke at få lyst til ham fordi han konstant kysser mig. Jeg fik helt ondt i læberne den ene dag fordi vi ikke lavede andet som at kysse. Det er lidt som om vi ikke har vildt meget tilfælles. Hvad synes I? Er der nogle råd til hvad jeg evt. kan sige til ham for at få ham til ikke at kysse så meget og uden at det virker alt for afvisende? Lige nu har jeg ikke rigtigt lyst til st se ham, fordi jeg har følelsen af at blive overfaldet. Håber på hjælp!
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Sær reaktion fra hans side...
Jeg tænker du skal spørge HAM om hvorfor han mener at han skal bruge SÅ meget tid på at kysse ? Og hvorfor det skal være så voldsomt, og fylde så meget mellem jer ?
Herefter, så skal du altså også SELV sige fra. Jeg ved godt det lyder banalt, men du har altså RET til at sige "nej", også til at blive kysset, holde i hånd, tage i med på date osv. osv. BRUG den ret, hvis han gør noget der går over dine grænser. Fortæl evt. ham hvordan du mener en "god date" skal forløbe, så har han noget at leve op til. Der er INTET en mand hellere vil have, end en vejledning til hvordan han gør sin dame glad.
MissDiamond

MissDiamond

64 indlæg
  • Skrevet
Jeg er meget enig med Bamsefar, i de ting han skriver, jeg kunne ikke havde skrevet det bedre selv :)

Mest populære tråde