1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Fest med Flirt - er det ok?

Fest med Flirt - er det ok?

AnonymHjælp44

AnonymHjælp44

3 indlæg
  • Skrevet
Hej alle, Skriver for at då jeres syn på en problemstilling. Min kæreste skrev for nogle måneder siden til en person, under en fest. Personerne flirtede over SMS og skrev, at den anden var interessant, at personen var cute og sendte hjerter til hinanden. Jeg fandt ud af at de havde skrevet sammen dagen efter og jeg blev rigtig såret. Fik endda nogle angst anfald, fordi jeg mistede tilliden til min kæreste og blev jaloux utroligt nemt.. Det viser sig, at den person min kæreste flirtede med, har den samme ven som min kæreste. Flirten og min kærestes ven holder deres fødselsdag sammen. Og min kæreste er selvfølgelig inviteret med. Min kæreste havde ikke sagt noget om at “Flirten” også var en del af fødselsdagen. Det fandt jeg selv ud af. Og jeg blev rigtig ked af det, fordi det jo er en person min kæreste skrev flirtende med; som gav mig angstanfald. Min kæreste synes det er olay at tage med. Men jer har det rigtig svært og er utryg ved det. Mit spørgsmål er, om det er okay at min kæreste ikke siger noget om at flirten også holder fødselsdagen: og om det okay at min kæreste tager med? Jeg har det svært med det og synes slet ikke at det er okay overfor mig. Men måske jeg er uretfærdig? Jeg vil rigtig gerne have jeres objektive syn på det.. Tak, håber I kan hjælpe mig, med hvad jeg skal gøre/reagere.
SonjaSonja

SonjaSonja

1 indlæg
  • Skrevet
J
AnonymHjælp44

AnonymHjælp44

3 indlæg
Hvad?
anders.jl

anders.jl

4 indlæg
  • Skrevet
Det er allerede helt ude i hampen, at han er begyndt at flirte med et andet individ til at starte med. Derefter vælger han også lige at udelade, at selve den person han er begyndt at flirte med udenom forholdet, også lige skal med til netop den fødselsdagsfest han skal til. Fra mit synspunkt lyder det hele som en farlig cocktail, og havde jeg været i selvsamme situation, havde jeg også gjort det klart over for min partner, at jeg bestemt ikke var okay med hele situationen. Desværre kan man ikke gøre mere derfra. Du må så tage stilling til, hvad dette egentlig betyder for dig. Kan du være sammen med en der kan finde på at flirte med andre ? Må indrømme, havde jeg været i dine sko, havde jeg sagt farvel og tak. Jeg kan slet ikke tage sådan noget, hold dig til en, eller forbliv single, hvis man så gerne vil ha' flere at rulle rundt med! Håber du finder en løsning som gør dig godt! - AJL.
AnonymHjælp44

AnonymHjælp44

3 indlæg
  • Skrevet
Tak! Andres mening?
gitte345

gitte345

567 indlæg
  • Skrevet
Jeg er helt enig med Anders. Du er godt igang med at ydmyge dig selv. Han flirter med andre og respekterer dig derudover ikke. Nu ved du det og du finder dig stadig i det og det ved han. Du ryger længere og længere ned. Problemet er nok, at du er mere vild med ham end han er med dig. Det ved i begge, og det er nice for ham og frygteligt for dig. Giv ham af samme skuffe og mor dig i byen, sæt ham stolen for døren eller drop ham. Jeg ville nok gå den umodne vej og give ham den kolde skulder i en ti dages tid, hvor jeg gav den gas. Alle vil sige at det er dumt, men nogle mænd forstår det først, når de oplever det selv.
Peanut1980

Peanut1980

11 indlæg
  • Skrevet
Kan desværre også kun tilslutte mig de andres kommentarer. Han kommer til at krydse dine grænser længere og længere hvis ikke du sætter ham stolen for døren nu. Taler desværre af egen erfaring. Det var "småting" i starten, som blev værre og værre. Så jeg kan kun råde dig til virkelig at banke i bordet og sige fra nu. Fortæl ham hvad du kan/ikke kan være med til og hvis han ikke kan leve op til det så må det være "bye bye".