1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Finde sin borddame igen

Finde sin borddame igen

radiograf

radiograf

8 indlæg
 • Skrevet
Hej piger! Håber I vil hjælpe mig lidt og give et godt råd, sådan kvinde-til-mand.
Jeg var forleden til et selskab hos en veninde og faldt i god snak med min broddame. Vi snakkede om løst og fast og havde det ret sjovt. Da festen var slut og folk sagde farvel glemte jeg helt at få nummeret på hende. Et par dage efter kunne jeg gå ind på min venindes facebook og finde frem til min borddame. Jeg skrev en pænt besked til hende med "tak for sidste" og alt det der og hun blev meget forundret over, hvordan jeg havde fundet hende. Hun syntes vist det var lidt stalker-agtigt at jeg havde fundet hende på den måde.
Er jeg en klam type? Skal jeg bare lade være med at finde de piger jeg taler med på facebook på den måde? Jeg ved ikke hvordan jeg ellers skulle være kommet i kontakt med hende igen.
nyligsingle

nyligsingle

184 indlæg
 • Skrevet
Hvis i har en fælles ven på facebook, så kan jeg slet ikke se noget klamt stalker agtig i det! ;). Altså du kendte hendes navn, og i har en fælles ven, så tager det 20 sekunder at finde personen. Så der er virkelig ikke noget forkert i det du har gjort! :). Men hvad mener du med at hun blev forundret over at du fandt hende på den måde? Og er du sikker på at hun synes det var negativt? Hvis hun synes det var negativt, så er det fordi hun er snerpet eller fordi hun simpelthen ikke er interesseret og bruger dette som en undskyldning.
Naika

Naika

455 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Var hun virkelig intresseret,så tror jeg ikke hun havde kaldt dig stalkeragtig det er tydeligt,at hun ikke ønskede yderligere kontakt efterfølgende synes ikke det er klamt(spammet,hjemsøgt hende,sendt grove,sexsistiske beskeder,eller blevet ved,at skrive efter hendes afvisning,så kan man kalde det stalkeragtigt,men at sende en enkelt besked med tak for sidst hun selv kan vælge om hun vil lade stå,eller ej falder ikke i samme kategori)men sejt gået du forsøgte:)
vaniljestang

vaniljestang

356 indlæg
 • Skrevet
Hvad skrev hun da siden du mener hun blev forundret? Jeg synes ikke det er klamt. Jeg synes bare det viser du har en interesse i hende og har tænkt på hende siden sidst. Det var noget andet hvis du ikke kendte hendes navn eller noget til hende overhovedet. Hvis hun synes du var "klam" så havde hun slet ik svaret i første omgang.
gitte345

gitte345

567 indlæg
 • Skrevet
Hun er blot ikke interesseret.
radiograf

radiograf

8 indlæg
Hendes svar bar meget præg af, at hun var forundret. "Hvordan har du fundet mig? (...) Det er lidt stalker-agtigt" Noget i den stil, skrev hun. Jeg mente det kun i den bedste mening.
radiograf

radiograf

8 indlæg
"Hvordan har du fundet mig? (...) Det er lidt stalker-agtigt" Noget i den stil, skrev hun. Jeg mente det kun i den bedste mening. Den den anden side, så stoppede hun med at svare, så hun kunne nok ikke gengælde at det havde været hyggeligt at tale sammen.
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
 • Skrevet
Jeg har gjort det samme tidligere. Det er nu altså helt normalt lige at få et navn, eller nummer. Måske finde hende på din kammerats venneliste, hvis det er ham der har præsenteret jer. Jeg har så godt nok ALDRIG fået dén reaktion. Jeg tænker bare at hun enten ikke ved en meter om facebook, eller også er hun bare mega uinteresseret, og det lyder det jo også til ud fra din sidste kommentar.
EmotionS

EmotionS

25 indlæg
 • Skrevet
Hun er da mærkelig Drop hende. Du var sød Hun er en bitch

Mest populære tråde