1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Føler jeg noget for den forkerte?

Føler jeg noget for den forkerte?

Octavia

Octavia

7 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej dejlige mennesker. Jeg er en person som er meget kræsen når der kommer til det modsatte køn. Det er sjældent jeg finder en jeg rent faktisk kan lide. Men det gjorde jeg så. For at lave et kort resume. Vi mødte hinanden til en fest. Han kom op til mig og dagen efter havde han ansøgt mig som ven på facebook. Herefter begyndte vi at skrive lidt sammen. I perioden vi skrev, var han meget svær at blive klog på, men samtidig sød og flirtende -for at beskrive det simpelt. Han sendte hjerter i vores beskeder osv. men han var næsten aldrig den første til at skrive. En dag skrev jeg at jeg skulle i byen og han burde komme. Han sagde “måske” og endte med at være der. Vi kyssede den aften. Efter det skrev vi lidt men det falmede ligesom lidt hen. Han havde en tendens til at skrive når han havde alkohol i blodet, og det kunne jeg godt blive sur over, at han ikke tog sig sammen til at skrive til mig ellers. Vores samtale døde lidt hen og var på stand-by i flere måneder. Her forleden havde jeg min fødselsdag. Jeg fik et kæmpe chok da jeg så at han havde skrevet. “Tillykke med fødselsdagen! Har du haft en god dag”. Jeg blev glad, men sammentigdig sur. Svarede bare med korte sætninger og lod samtalen dø hen igen.... men sandheden er, at jeg stadig kan lide ham...endda meget.. er det forkert af mig? Hvad skal jeg gøre? Kunne være dejligt med råd :)
contrast

contrast

1716 indlæg
  • Skrevet
Spørg ham om han vil drikke en kop kaffe med dig en dag? 
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1032 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker også at løsningen nok ville være ikke at spille så kostbar, men i stedet fortælle ham at du godt kunne tænke dig at lære ham bedre at kende, så om han har lyst til at gå en tur/drikke en kop kaffe/fodre nogle ænder sammen med dig en dag.
Octavia

Octavia

7 indlæg
Jeg har bare lagt op til at han skulle sprøge, da jeg lever i en fantastiverden hvor jeg elsker at det er manden der skal inviterer en ud. Jeg har før skrevet “vil gerne møde dig i ædru tilstand næste gang ;)” hvor han svarede med “ nu må vi se”. Sådan nogle underlige beskeder man ikke helt ved hvad mener. Nogle gange når vi skrev virkede han mega kold, og kun svarede ja og nej. Og andre dage var han mega flirtende. Har i nogle forklaringer på hvorfor han gør det?
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1032 indlæg
Det lyder ikke som om han er interesseret i dig. I mit forhold er ‘det ser vi på’ det samme som et nej. Når min kæreste foreslår om jeg vil med ud at fiske en dag svarer jeg ‘det må vi lige se på’, så ved han godt at det vil jeg ikke. Sådan har det været siden vi mødtes. I virkeligheden er mænd ret simple, det er os kvinder der gør dem komplicerede: Hvis en mand vil ses med dig / være sammen med dig, så er han det. Så hvis jeg var dig ville jeg lægge kortene på bordet og tvinge ham til at tage stilling til om han vil ses med dig eller ej. Ellers kan du spilde rigtigt meget tid på ham.
Octavia

Octavia

7 indlæg
Men samme besked fik jeg da jeg dage jeg skulle i byen. Han havde ingen planer om at tage afsted, men alligevel gjorde han. Nogle gange er han flirtende og sender hjerter. Derfor bliver jeg så i tvivl om hvad han vil, da han viser to forskellige sider af ham selv. Synes også det er underligt at han tager kontakten op igen og ønsker mig tillykke, hvis han ikke er interesseret. Det havde jeg nok ikke gjort hvis jeg ikke var interesseret i en person, som tidligere havde været lidt en flirt. Men igen, du har fuldstændig ret. Piger har det med at overanalysere ting, så det virker mere kompliceret end det egentlig er.