1. Forum
 2. Debatten
 3. Kærlighed
 4. Forelsket i en pige min bror har været sammen m...

Forelsket i en pige min bror har været sammen med..

ultimatummet

ultimatummet

4 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej alle, jeg har gennem et års tid været sammen med en pige som min bror tidligere har haft sex med 2 gange efter byen. De havde sex ca. et år inden jeg fandt sammen med hende. Jeg er rigtig forelsket i denne her pige og hun giver mig bare alt hvad jeg ser i et parforhold og i en person. Gennem dette år kan man godt sige vi har været kærester og vi har også opført os lidt som kærester, men er aldrig blevet det grundet min storebror. Problemet er bare at der er rigtigt dårlig stemning når hun er der på samme tid som ham.. Han hverken kigger på hende eller snakker med hende eller i det hele taget siger noget. Min bror har en kæreste som han er flyttet sammen og det er rimelig seriøst. Hun ved også at han har været sammen med hende og hun har heller ikke så meget lyst til at være sammen med hende. Jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre... Kan sådan et forhold komme til at fungere? Jeg elsker virkelig den her pige overalt på jorden, og kan på ingen måde se mig sammen med en anden end hende. Hvis jeg ikke kan være sammen med hende føler jeg aldrig at jeg finder en anden med de samme kvaliteter som hende. Min bror ved ikke at jeg har ses med hende det sidste halve år, og han altid troet at vi bare var "bollevenner". Han ved ikke at jeg har det sådan her, men jeg kan bare ikke tage mig sammen til at tage snakken med ham... Jeg er bange for at ødelægge både vores forhold samt hans eget forhold med hans kæreste. Jeg ved at det med den her pige kan blive til det helt store, og så fremt det bliver det, ved jeg ikke hvordan det vil blive i fremtiden altid at have tanken om at ens bror har været sammen med ens kæreste. Er bange for at der altid vil være en form for akavet stemning i offentligt og privat forum. Ved heller ikke om jeg lægger alt for meget i det at de har været sammen 2 gange hvor de begge har været stang bacardi. Ved også bare at vi lever i et rimelig frit samfund nu til dags og at alt nærmest kan lade sig gøre. Jeg håber på at jeg kan få lov til at være sammen med min drømmepige, for ellers ser livet ret så dystert og mørkt ud... Til info er jeg 20, pigen 21 og min bror og hans kæreste er 24. Jeg håber i kan hjælpe med en masse gode råd, for jeg er selv lidt på bar bund her... - En knust dreng
nyligsingle

nyligsingle

184 indlæg
 • Skrevet
Vidste du at de havde været sammen, da du begyndte at se hende? Hvis ja, hvorfor begyndte du så på noget med hende? For personligt, kunne jeg aldrig være sammen med en fyr, som min søster eller en veninde har været sammen med.
ultimatummet

ultimatummet

4 indlæg
 • Skrevet
Ja, jeg vidste godt de havde været sammen. Det var hele idéen med at jeg var sammen med hende fordi det var "sjovt" at være hulfætter med sin storebror. Vi blev så lidt bollevenner og så faldt vi bare for hinanden efter lidt tid.. Det var slet ikke meningen at der skulle være noget fra start af, vi klingede bare åbenbart perfekt sammen... Og nu er vi hvor vi er nu
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
 • Skrevet
Du er 20. Al kærlighed er den store kærlighed.... Til at starte med, så skal du ikke være bange for aldrig at finde nogen som hende igen. For det gør du, hvis i går fra hinanden. Det føles bare ikke sådan når man er forelsket. Og det er du tydeligvis. Det er meget voksent og ansvarligt af dig at spørge ind til dine egne følelser og rationelt vurdere forholdet. Især når du er forelsket. Forelskelse får en til at gøre latterlige og skøre ting. Jeg kan forstille mig to løsningmuligheder: 1. I vælger at holde en god lang pause, drop kontakten helt i en periode. Hvis det skal være jer, så finder i sammen igen. Og hvis det sker, så må hele verden altså bare flytte sig for JER, for så skal det altså bare være sådan, ligemeget hvad andre siger. Eller 2. Du sætter dig ned med hende og spørger ind til hvad det er der er problemet med din bror, om hun har dårlige minder, gamle følelser, eller noget andet der gør at hun har svært ved at se ham. Hvis det er noget der er til at tale om, og overkomme, så må du tage den samme snak med din bror, og få ham til at forstå at nu er hun altså DIN kæreste, og han har fa'me bare at respektere dig, ved at respektere dit forhold og hende. Han behøver ikke at blive hendes bedste ven, eller kramme hende inderligt når i ses, men han kan være høflig og imødekommende de få timer ad gangen, han skal være i samme rum som hende.... Broderens kæreste... Den er nok vanskeligere. Den snak skal din bror nok have med SIN kæreste. Hvis hun er sikker i sit forhold til ham, så bør der ikke være nogle problemer, men det er jo ikke dit bord at give hende den sikkerhed.
Lius

Lius

74 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg synes at du virker umoden med dine handlinger. Især det med at gå efter en kvinde bare for at være "hulfætter" med din storebror.. Når det så er sagt kan du vælge to muligheder som jeg ser det: 1. Tag en snak med din storebror og forklar ham situationen. Og ikke længere holde din kæreste skjult. 2. Lad vær med at side noget, og slå op med din kæreste.
contrast

contrast

1716 indlæg
 • Skrevet
Helt ærligt, det er en MEGA umoden (og faktisk temmelig klam) opførsel at du var sammen med hende, så du kunne være "hulfætter" (kæft et klamt udtryk) med din storebror. Nu bøder du så ved at falde i med begge ben for forelskelsen. Det er derfor du ikke skal gå efter nogen, som din bror er sammen med. Come on, der er SÅ mange andre at gå efter, og så går du lige efter en din bror har knaldet. Tag dig sammen.
ultimatummet

ultimatummet

4 indlæg
 • Skrevet
Prøv nu og hør her, for det første var det hende der hev mig med hjem fordi hun ville have på cv'et at hun havde nakket to brødre, og så tænkte jeg da bare fedt nok, min bror har også været sammen med hende (det kan sikkert være svært at forstå for piger, men drenge har en tendens til at tænke liiidt anderledes end piger og har måske også en anden approach til sexliv) Så bare fordi jeg er en dreng er det lige pludselig klamt og umodent, når hun har haft præcis den samme bagtanke og 110% også gjorde det så hun kan sige hun har været sammen med to brødre. Det her havde intet med sagen at gøre, vi har grint over at vi begge to så os som et trofæ for hinanden dengang og der ligger intet i det. Så lad nu lige vær med at fokuser på det, når det slet ikke er hvordan vi var sammen første gang der er i fokus.
gitte345

gitte345

567 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Go for it. Inviter din bror og hans kæreste til middag og fortæl dem, at du simpelthen desværre er virkelig forelsket i denne her pige. Det er da en ret ligegyldig historie de har sammen så who cares. Følg dit hjerte og stå ved, at det nu altså er hende du vil have uanset din brors historie med hende. I kommer over det. Jeg har også knaldet brødre. Og hvad så. Hulfætter er et barnligt ord, men du er så også meget ung:)
ultimatummet

ultimatummet

4 indlæg
Tusind tak, det var et varmende og rart svar. Ja det ved jeg godt, men det er desværre bare slang i min generation :/
gitte345

gitte345

567 indlæg
 • Skrevet
Da jeg boede på kollegie var der 4 fyre fra samme familie, der boede der, de var fætre og brødre, og de var jo så indimellem sammen med de samme piger. Det er da flintrende ligegyldigt med mindre en af dem har haft en meget seriøs kæreste, så skal man selvfølgelig ikke sende hende på tur i familien. Jeg synes, det er en meget lille ting, man da højst kan lave lidt sjov med juleaften. Herregud der er større problemer i verden.

Mest populære tråde