1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. forhold med lærer

forhold med lærer

catwoman12

catwoman12

3 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg går i 1.g og har gennem et halvt år haft et seksuelt forhold til min lærer (som er 32). Vi har tit småflirtet i timerne både med øjenkontakt og verbalt. En aften ansøger jeg ham på Facebook i en brandert, hvor vi så skriver sammen langt ud på natten om alt og ingenting. En uge senere var der fest på skolen, hvorefter vi tog videre i byen med nogle af mine andre (mandlige) lærere. Som tiden gik og der kom mere alkohol i blodet, blev lærerne mere og mere vulgære. Læreren jeg har et forhold til, kysser mig på kinden og tager min hånd og flytter den hen på sit skridt. Han hvisker i mit øre om vi ikke skal være alene. Så vi ender med at tage hjem til ham. Jeg skal på toilet med det samme vi er hjemme hos ham. Jeg kommer ud fra toilettet, og går ind i soveværelset, hvor han ligger nøgen med dyne over sig, og han siger jeg skal komme op til ham i sengen. Vi ender med at være sammen det meste af natten, hvorefter jeg så tager hjem, da jeg kun var 17 dengang og mine forældre jo gerne ville vide, hvor jeg blev af. Få uger efter blev landet lukket pga. Covid-19, så vi holder kontakt gennem Facebook og Snapchat, hvor vi flirter en del med hinanden. Så her for tre uger siden var vi sammen igen, for jeg er blevet 18 og han er ikke længere min lærer, fordi han kun var årsvikar og ikke fastansat. Nu er sagen bare den, at vi har slet ikke skrevet sammen siden, og jeg er gravid. Jeg ved slet ikke om jeg skal fortælle det til ham eller ej, og hvis, hvordan jeg skal gøre det, for jeg ved ikke om vi stadig har et forhold eller om det er slut..
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
fortæl det hurtigst muligt, bare skriv det som det er, så i/du kan nå at tage en beslutning. Hvis han ønsker barnet og du ønsker det, så kører i bare. Hvis han ikke ønsker barnet, og du ønsker det, så kører du bare selv. Hvis han ønsker barnet og du ikke ønsker det, så abort. Hvis i begge ikke ønsker barnet, så abort. Hvis han ikke svarer på dine sms/opkald så lån en venindes telefon og når han tager røret så siger du "jeg er gravid" sådan så han ikke bare smækker på fordi han tror at du bare vil være sammen med ham igen. Og hvis han efter "jeg er gravid" også ignorerer så er han ude af billedet, du vælger selv om du vil beholde barnet eller abort. Men send en sms fra dit eget nummer NU. "Jeg er gravid". Du skal vide hvor han står. Og hvis du har for mange tanker i hovedet så slip dem, brug ikke et sekund på at tænke hvad du skulle ha gjort i stedet, vi er alle mennesker, du kan analysere på dine handlinger senere der førte til graviditeten, lige nu handler det bare om at reagere på det der allerede er.
Freud_pigen

Freud_pigen

17 indlæg
  • Skrevet
Det kommer jo helt and på om du ønsker at få barnet, eller ønsker hans støtte Fx gennem en abort. Hvis ikke du ønsker nogen af delene, er det nok bedst bare at lade ham passere. Men som sagt hvis du ønsker barnet eller hans støtte, synes jeg du skal skrive til ham og spørger om du kan komme forbi, for der er noget du har brug for i lige snakker om. Hvis det ikke er sådan at han overhovedet svare, så ville jeg tage forbi hvor han bor, og sige du har brug for at i lige snakker. For det her er jo vigtigt! Hvis du er bange for at irritere ham eller andet, så lad være. Tænker han helst vil have besked nu, end når han får regningen til børnepenge, eller der står et barn om 18 år og banker på hans dør, hvis du kan følge mig? :) Og hvis i får mulighed for at snakke, så måske start med at få afklaret hvad i er, inden du fortæller ham at du gravid, så han ikke føler sig presset, til at svare noget han ikke føler for og du bliver snydt. Jeg synes også at du skal acceptere om han vil dig eller jeres forhold, så er han stadig far til barnet, og det er også hans barn. Og jeg vil sige de begge Som det mindste har ret til at vide besked om hinanden. Hvor vidt han så skal være i barnet liv, må i jo finde ud af sammen, udmiddelbart lyder han ikke særlig moden eller professionel, siden han kan føre en 17 årlig elevs hånd på skridtet, derefter knalde hende 1-2 gange, for derefter droppe hende, fordi han bare ønskede lidt sjov og ballade. Men han fortjener dog muligheden for at bevise andet, hvis han ønsker det. Så kort sagt, finde ud af hvad du ønsker med barnet. Snak med ham, få afklaret jeres forhold og derefter fortæl om graviditeten. Værd forberedt på han måske ikke imødekommer dine forventninger eller ønsker noget med barnefar gøre. Men så har du hvertfaldet dit på det rene, og dit barn kan ikke bebrejde dig for noget, når det er blevet ældre. Håber du finder ud af det, bedste hilsner! <3
Ella-bff5297530

Ella-bff5297530

32 indlæg
  • Skrevet
KÆMPE TILLYKKE<3 sig det til ham<3