1. Forum
  2. Debatten
  3. Kærlighed
  4. Forhold uden sexliv ?,, 19+ 6år uden

Forhold uden sexliv ?,, 19+ 6år uden

Grønne øjne

Grønne øjne

1 indlæg
  • Skrevet
Vil bare gerne høre hvad andre ville gøre el tænke i samme situation...  jeg er i et forhold på 19år vi har en søn på 12 og så er det at det bliver en speciel tanke 
Men men jeg får ingen svar hvis jeg ikke åbner mig og høre andre om det.   
Min kæreste har pga sygdomme mistet sex lyst og det er ik rart for hende og så det slet ikke fedt og dyrke sex med hvis det føles som noget der ska overståes asap. Og det ik er rart el andet godt for hende det knækker næsten en selv psykisk og mentalt i det man straks bebrejder sig selv og ik slår til osv.

Jeg har så talt med hende om det. Og her kommer den jeg har så svært ved og beslutte 
Hun vil gerne have jeg har sex med andre bare ik folk i vennekredsen forståeligt nok... 
Men igen så selvom hun selv siger det og mener det af hele sit hjerte .... hva tænker i er hva gør man uden og føle sig skyldig el andet bagefter el er det bare mig der ska gøre hva hun siger ...???
1) hun er fri for det ubehag
og jeg er glad og hendes kæreste som normalt og en almindelig familie med et sex liv jeg ik selv har fået lært endnu håber jeres svar ka hjælpe 
Ho sommer til jer alle 
Mhv 
A H
linda77

linda77

1 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Jeg tænker, at du skal gøre op med dig selv, hvor vigtig er sex og den nærvær der følger med sex for dig?

kan du leve i et parforhold, hvor du ikke får den omsorg fra din partner? Kan du se dig selv, resten af dit liv, aldrig have sex med din partner? For det lyder som om, at det ikke er noget der kommer til at ændre sig. 

Personligt ville jeg ikke kunne leve med det. Jeg tror, jeg altid ville føle mig halv indeni, fordi sex for mig er ikke kun sex, men også nærvær, omsorg, bekræftigelse af kærligheden, hyggen i hverdagen (når man ligger op til hinanden via sms, eller med søde beskeder). Det er ikke selve sexakten, men alt det der følger med. Krammet efter sex, snakken efter sex, berøringen med kærlighed i fingerne. 


Sex kan man få alle steder, men sex med en man elsker er så meget mere, ihverfald for mig.

Jeg kan jo ikke sige, hvordan du har det med sex, og hvordan dit behov er ift. det seksuelle. Men ud fra hvad du skriver, lyder det på mig, som om, at det gør dig meget ked af det, at du ikke kan have sex med den, du elsker. Ikke bare det at lette trykket, men at du savner reel elskov. 


Der er kun en der kan vælge og det er dig selv. Kan du leve med et liv uden elskov ? Hvordan vil du have det med at skulle have sex med andre kvinder? Kan du have sex med andre kvinder uden at du bliver følelsesmæssigt involveret i den anden kvinde? Vil du konstant føle dig som utro, br du har sex med en anden ? Der er rigtig mange vinkler i det her.

Hvis du vil have flere svar, end du får herinde, vil jeg anbefale dig, at gå på debatten.net, hvor der er en del flere brugere, som med glæde vil svarer dig. 


Du var heldig, at jeg lige var inde og gense woman debat, fordi her er ikke mange brugere mere. 

 

Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
Enig med Linda, der går altså noget fra jeres relation, hvis i ikke har sex med hinanden. Det er i hvert fald sådan jeg ser det. For mig ville det heller ikke kunne være en erstatning at have sex med en anden. Som Linda skriver, der er jo ikke de samme følelser involveret.
Er det helt usandsynligt, at I sammen med en sexolog eller parterapeut kunne arbejde med at genfinde din kones lyst? Eller bearbejde det der er årsagen til, at hun har det så skidt med sex? 
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
En ting af gangen. Se stille og roligt og helt lavpraktisk på det.

1) Jeg synes ikke at du skal have sex med andre end hende. Nævn mig lige eeen kvinde der før har sagt at det var ok. Hun siger at det er ok. Dvs. hun er faktisk i stand til at gå så langt for dig, at selv på det område hvor det er sværest for hende at sige ok til noget, siger hun stadig ok. Wow! Paaas nu på hende. Hvis du har fundet sådan en kvinde, så er det dig der skal fortælle os hvordan vi skal leve vores liv, og ikke omvendt. Jeg kunne godt bruge et råd til hvordan du har båret dig ad med at spotte en kvinde med så stærk en personlighed der kan gå SÅ langt tilbage og sige ok, jeg er villig til at gøre alt, bare du er lykkelig. Så af total respekt for hende, du skal ikke bare lade være med at have sex med andre kvinder, du skal ikke en gang kigge på andre, for du har alt i hende. Normalt skriver jeg de modsatte indlæg aha vi er mænd det ligger i vores gener at kigge på andre, det kan vi ikke gøre noget ved og det kan i piger ikke forstå bla bla bla - men her skriver jeg, i don't care hvad jeg sagde før - hende her, hende passer du bare på, så er sex heller ikke så vigtig, hvis du har sådan en kvinde.

2) Læge. Praktiske løsninger. Prøv alle dem og se om der ikke er noget der kan gøres alligevel.

3) Hvis sex er så stort et issue for dig og du ikke kan uden, så gå fra hende på den bedste måde du kan. Hun fortjener en orgentlig afslutning på jeres forhold og så kan du gøre hvad du vil bagefter i forhold til sex med en anden - men tro mig, det er intet værd ved siden af sådan en kvinde som du har der.

4) Accepter at jeres sex er der men ikke er god. Her synes jeg godt at du kan sige, hvis hun ikke siger klart nej, fint, så har vi stadig sex. Sex er ikke fedt for hende, men et forhold kan aldrig være perfekt, så hvis dette er det tætteste på i kommer, så er det også godt nok. Her er det ok at tænke på dig selv. Du har et behov, fint. Hun har klart og tydeligt IKKE sagt nej til sex, dvs. så forsætter i. Ja, det er ikke fedt for hende, men hun et voksent menneske og kan selv sige nej, hvis i skal have mindre sex. Forskellen på 1 og 4 er at punkt 1 siger SÅ meget om hende, HVOR meget det betyder for hende at du ikke har sex med andre, det betyder SÅ meget at hun faktisk giver dig lov til det. Betød det bare "meget" som hos andre kvinder, havde hun bare smidt sin usikkerhed ud på dig, og så ved du med det samme at med de selvværds issues de kvinder har, så er de ikke meget værd i et forhold for alt hvad de er usikker på, får du skylden for. Hvis de bare er en lille bitte bitte smule usikker på om du er interesseret i en anden kvinde, laves et kæmpe nummer, og hvad gør din i stedet? Hun lægger ALLE følelser væk, lægger sig selv væk totalt og siger "det er helt ok" og hun mener det for hun har trukket sig selv SÅ langt tilbage. Og fordi hun er i stand til at gøre det, så kan du ikke gøre andet end at respektere hende fuldt ud og IKKE have sex med andre fordi hun har virkelig gjort alt for at det kun var jer der var sammen siden hun endda har sagt til sig selv "det er ok at han har sex med andre". Mens punkt 4, den er lige ud af landevejen, der kan man se at så meget betyder det heller ikke for hende at sex er god eller ikke, havde det betydet noget, havde hun sagt noget i retning af "jeg tager gerne en operation for at vores sex er god" eller virkelig sagt noget der fik dig til at falde bagover. Det gør hun ikke, dvs. hun har accepteret at hvis du har sex med hende og kun kende, jamen så er det også tåleligt at den ikke er god. Så punkt 4 er meget simpel. Tænk på dig selv. Hun skal nok justere løbende med hvor ofte, hvordan osv. Det er mere 1 du skal tænke over, for der er ingen veg tilbage bagefter, hvis du siger ok til at have sex med andre kvinder. Hun vil aldrig blive den samme igen. En kvinde der går SÅ langt tilbage og ofrer sit dybeste vil se dig på en anden måde alt efter hvad du vælger. Du vil ikke kunne se det og mærke det for hun har allerede nu accepteret alle udfald af situationen, men inderst inde vil der ske noget hos hende, hvis du siger ok til andre kvinder mens du har hende. Jeg siger ikke hvad du skal gøre, på ingen måde, selvom det måske ku lyde sådan, men det er bare min reflektion i en meget svær sag.
Lily-pie

Lily-pie

191 indlæg
  • Skrevet

Har i overvejet at snakke med en sexolog? 

det kan være der er nogen stillinger der er bedre end andre, eller nogen hjælpemidler der kan hjælpe, det vil jeg hvertfald foreslå. 

En anden ting er, nærhed og omsorg er andet en sex, sex er ikke alt i et forhold. Min mand og jeg har ikke særlig meget sex, måske en gang måneden, måske to (mest ham der ikke vil ikke mig) Men jeg mangler ikke noget, han har ikke så meget lyst til sex, men han har lyst til mig, vi kæler meget, krammer og kysser sidder og holder om hinanden når vi f.eks. Ser tv. 

så mit råd er søg hjælp, hos en læge eller sexolog, og evt. finde andre måder at være intime på, sex er ikke alt..